Siste nytt

Sebo Eiendom 50+ på Sola: Arne med kjemperunde !!

Vi kunne visst brukt same oversktrift som sist turnering: De eldste er eldst og best! I disse ferietider var det redusert deltakelse fra EGK. Men hva gjorde det? Våre eldste seniorer klemte til med en kjempeturnering på den flotte Sola banen.

 

Og best av alle var Arne Gudmundson. Med fantastiske 40 poeng – og solid nedskriving – vant han hele turneringen på mesterskapsbanen på Forus. – Jeg hadde et mål for dagen, sier Arne. – Og det var å ikke bli sist!

Med en fire poenger både på hull en og tre lagde han et grunnlag for totalscoren. Og bare et stryk på den litt vanskelige banen er en god prestasjon. Og scorene ti Arne gjorde også susen i lagkampen. Der bidro også Erik Hellvik sterkt – igjen! Sterke 37 poeng viser at den godeste Erik er i kjempeslag. Back nine ble spilt til hele 22 poeng. Den tredje som bidro i klubbkampen deltok også i eldste herreklasse, nemlig 50+ debutanten, Knut Arne Strøm. Han spilte seg til 32 poeng, etter en veldig sterk siste ni også han. Dermed sikret disse tre en flott klubbscore på 109 poeng. Et av de beste scorene EGK har oppnådd!!

Også i eldste dameklasse var prestasjonene bra. Elsa Hovland og Hanna Gudmundson spilte til 31 poeng, som holdt til delt fjerdeplass. Både Møyfrid Hellvik og Astrid Robertson var mer på det jevne denne gangen.

I den yngste klassen hadde ikke EGK deltakere verken i herre eller dameklassen.

Sammenlagtresultatene etter sju av åtte turneringer var ikke klar da dette ble skrevet. Men alle ovennevnte avanserte på listene.

Den siste turneringen blir spilt i Sirdal den 1. september (søndagen på Sirdalsdagene.) Håper mange av våre spillere har anledning til å være med!