Siste nytt

Reduserte greenfee. De forskjellige tilbudene…

Det er forskjellige ordninger på rabbaterte greenfee. Vi har 3- klubbsamarbeidet med Ogna og Jæren. Golfheftet (som begynner å bli veldig bra). I fjor hadde vi også et Rogalandspass.

Det er litt uenighet om dette Rogalandspasset denne sesongen. Testen i fjor høst var vellykket. De store (dyre) klubbene synest de fikk for lite igjen, og er usikker på om de vil være med videre. For spillerne var dette et kanontilbud. Kjekt å komme seg rundt på andre baner….

Golfheftet er blitt veldig bra etter hvert. Klubben har solgt rekordmange av disse dette året. Men så er det over 750 baner med i årets utgave. Disse banene kan du som innehaver av golfheftet,  spille en gang til halv pris. Er det noen etternølere som vil ha Golfheftet, ta kontakt med Leif Sigurd, så fixer vi det.  Golfheftet arrangerer for øvrig en kjekke turnering med flotte premier hvert år. Dette året går turneringen på Solastranden i mai. Alle opplysninger om baner og alt det andre finner du på Golfheftet.se

3 Klubb Samarbeidet fortsetter som før. Det er som vanlig stor interesse for dette på Ogna og Jæren. Ikke så mye hos oss, dessverre. Tilbudet er unikt i landsammenheng, og det er mange klubber som misunner oss ordningen. Å spille naboklubbene så mye en vil hele sesongen for 1300 kroner er bra.  Nytt av året er at det blir arrangert en turnering (uten noen startkontigent)   bare for 3 klubbs medlemmene. Denne skal etter planen gå på rundgang. Dette året blir det på Ogna i mai. (kunngjøres senere).  Det er ikke for sent å bestille 3 klubbs medlemskap. Ta kontakt så fikser vi det.