Siste nytt

50+ på Bærheim: De «gamle» er eldst og best….

En virkelig imponerende runde av Erik Magnus Hellvik reddet på mange måter klubbens ære i den sjette runden av årets 50+ turnering. Mens de fleste EGK erne var misfornøyd med spillet, slo Erik til med 35 poeng. Slett ikke verst når du snart er 78 år…..

Banen på Bærheim presenterte seg fra sin beste side, og solen skinte det meste av konkurransen. Likevel var spillet og resultatene ikke av toppklasse for spillerne fra vår klubb. Men noen unntak var det.

I eldste herreklasse gjorde som nevnt Erik en kjemperunde. Den poengsummen holdt til en fin andreplass. Åge Sørensen var den andre EGK eren som må kunne si seg fornøyd. Et poeng bak Erik gav en fin 5. plass. Åge er en god poengplukker i sammenlagtkonkurransen. Av 37 spillere i den klassen ligger Åge på en fin 8. plass. Med godt spill i noen av de tre gjenstående rundene er veien kort til klatring på den listen. Erik klatret til en god 11. plass, mens både Edvard (nr 13) og Arne (nr 16) er med på den øverste delen.

Åge har vært en god poengplukker for EGK i 50+ turneringen.

 

I yngste herreklasse gikk det ikke like bra. Olaf Hovland ble vår bestemann, med 27 poeng. Sammenlagt er det imidlertid Martin Tendenes som ligger best an av våre. Av 80 spillere innehar han 10. plassen.

I yngste dameklasse gjør vi det best på sammenlagt listen. Selv om Mia Hovland ikke fikk full uttelling denne gangen (5. plass og 27 poeng), leder hun turneringen så langt. Marianne Gravdal ligger på tredjeplass.

I eldste dameklasse spilte Astrid Robertson til en fin tredjeplass med 28 poeng. Møyfrid og Hanna delte 8.plassen. Sammenlagt ligger våre jenter bra an. Astrid er på tredjeplass av de 24 deltakerene. Møyfrid ( nr5) og Hanna (nr 7) henger godt med.

Og så var det lagkampen da. Takket være Erik, Åge og Astrid ble det ikke så ille…. Vi beholder tredjeplassen sammenlagt. Avstanden oppover er ikke skremmende.

Fullstendig resultatliste i Golfbox.

Nå er det en pause før neste runde i denne populære turneringen. Den neste spilles på Sola GK sin flotte bane på Forus 27.7. Det er allerede påmeldt 64 spillere, men der er det plass til mange flere…