Siste nytt

Bedriftserien 2018: Klart for kvartfinaler!

Da er de innledende kampene spilt med mange gode – og overraskende – resultater. Åtte lag skal nå spille «vinn eller forsvinn», før selve finalen i begynnelsen av september. Det er bare en av de åtte lagene som har vunnet før….

Audun Sviggum og Frank Landmark har vært suverene i de innledende kampene.

 

Og dermed er det bare Altifiber som har muligheten til å få «låne» den prestisjetunge vandrepokalen enda et år. De kvalifiserte seg som toer i pulje 3, bare slått av Hårgalleriet.

I pulje 4 var nykommeren Titania helt suveren. I skrivende stund har Audun Sviggum og Frank Landmark gjort rent bord. SR Bank kopierte fjoråret og gikk med det videre til kvartfinalen.

Like suverene har Hovland Trevare vært. De vant pulje 1 med klar margin. Nykommeren Sokndal kommune gikk her videre som toer. Og det etter en overraskende og sterk seier over fjorårsvinneren Egersund Bygg og Tomt.

Pulje 2 er ikke helt avgjort ennå. Det som er klart er at Aker Solution 2 vant pulja. Men kampen om den andre sluttspillplassen blir avgjort på mandag. Nykommeren Partnerblikk klarer seg med uavgjort, mens Iversen Revisjon må vinne den siste kampen for å spille kvartfinale.

Alle resultater finner du på hjemmesiden. (Velg aktiviteter / bedriftsgolf/ pulje.

Oppsettet for kvartfinalene er som følger:

Hovland Trevare – Partnerblikk/ Iversen Revisjon Mandag 20.august 17.10

Sokndal Kommune – Aker 2 20.8. 17.20

Titania – Altifiber 20.8 17,30

SR Bank – Hårgalleriet 20.8 17,40

Det er et sterkt ønske om at disse kampene spilles til oppsatt tid. Skulle det være helt umulig, ta kontakt med Leif Sigurd.

Lykke til.