Siste nytt

Dagens EGK’er

Dagens EGK er har funnet det gode liv i Eigersund. Golf, fiskemat og skyting er bare noe av det denne karen steller med. Han er en av de aller ivrigste i Maurholen. Flink er han og…

Navn:    Torbjørn Lunde

Alder:   65

Status: Gift med  Åse, 3 barn, 2 barnebarn.

Yrke:     Pensjonist

Hpc:       8

Torbjørn Lunde
Torbjørn Lunde

Det er alltid gildt når hyggelige folk fra Nord-Jæren liker seg så godt hos oss at de «nesten flytter» ned til distriktet. Så er tilfellet med Torbjørn. Han er blitt særdeles glad i Eigerøy, nærmere bestemt Leidland, der han får dyrke sin store interesse for fiske og fiskemat. Til glede for mange… Og det er ikke langt til Maurholen, der han er en flittig gjest. Gjest og gjest. Han meldte seg inn i Egersund Golfklubb for flere år siden og er fullverdig medlem så godt som noen. Han er også medlem på Solastranden og er fortsatt aktiv i miljøet der.

Hvordan  og når begynte du med golfen?

Det er nok godt over 20 år siden jeg begynte på Solastranden. I den tiden var det bare seks hull, men et flott golfmiljø. Jeg har alltid vært interessert i sport, og dette med å konkurrere ute i naturen fasinerte meg. Og denne aktiviteten fenget meg…

Hva er det kjekkeste med golf?

Opplevelsene ute i naturen. Hva er vel bedre enn en tur på golfbanen om morgenen, stille og rolig, og bare nyte roen. Miljøet er en annen viktig faktor.

Beste golfopplevelse?

Det var enkelt! Jeg spilte seniorgolf på Solastranden i flight med mangeårig Norgesmester, Johan Horn. Det meste klaffet og jeg slo han med fem slag. Den runden glemmer jeg aldri.

Favorittbane i Norge og utland?

Her til lands er Maurholen favoritten! I utlandet er jeg veldig glad i Los Colinas i Spania.

Favorittkølle i bagen?

3 er wooden og 7 er jernet.

Hva kunne du tenkt deg annerledes i klubben vår?

Er godt fornøyd med det meste. Savner mer greenfeespillere fra Nord Jæren. Klubben kan være mer aktiv på tiltak for å øke antall besøkende.

Din målsetting med golfen?

Å bli litt bedre. Mange er fornøyd med å holde seg på det nivået en spiller på. Men jeg har veldig lyst til å få ned handicapet ytterligere.