Siste nytt

Dagens EGK’ er: Hekta på golf!

Nestemann ut i denne spalten er forholdsvis fersk, men særdeles ivrig i Maurholen. Og et godt eksempel på at mye spilling ( eller trening ) gir resultater. Eller hva skal man si om å gå fra 54 til 16 i handicap på et år?

Navn:                   Ron Endresen

Alder:                   29

Status:                 Singel

Yrke:                    Postbud

HPC:                    16,7

Ron prøver å spille en runde eller to i Maurholen minst tre ganger i uken. Med andre ord er han skikkelig hekta… Han starta med golfen i mars i fjor. Som alle andre startet han på hpc 54, for så å avslutte samme sesong på 16,7. Slå den! På en tur i Spania fikk han broren Torstein med ut på banen. Han ble også facinert av golfspillet og i løpet av turen var han hekta han og…

Etter å ha spilt en runde med Ron ser man at han har potensiale til ytterligere senking av handicappet…

Foto: Bjørn H. Aakre
Foto: Bjørn H. Aakre

Hvordan og når begynte du med golfen?

Høsten 2013 tok jeg ”Veien til golf” i hu og hast da jeg skulle være med en kamerat til Spania på ferie. Han mente jeg skulle prøve meg på golf og jeg så med en gang at dette ville være gøy. Så fra våren 2014 ble det full innsats på banen her hjemme.

Hva er det kjekkeste med golf?

Alt er kjekt med golf… Et godt slag, en fin runde i flott vær. Kjekke folk.

Beste golfopplevelse? 

Det må være i sommer på Gran Canaria. Når vi gikk back 9 langs kysten på Meloneras fikk jeg en flott naturopplevelse.

Favorittbane i Norge og Utlandet? 

I Norge er det nok Sola (Forus), og den beste banen jeg har spilt i utlandet er Amfi Tauro også den på Gran Canaria.

Favorittkølle i bagen?

Hybrid (3 er)

Hva kunne du tenkt deg annerledes i klubben vår? 

Trives godt med det meste i klubben og på banen.

Din  målsetting med golfen? 

Jeg har jo et mål om å forbedre meg hele veien. Kanskje kan jeg klare å få et singelhandicap? Denne sesongen håper jeg på å se 12 tallet…