Siste nytt

Øyvind Sælevik memorial

Tradisjonen tro ble årets klubbmesterskap i stableford – Øyvind Sælevik memorial arrangert i Maurholen lørdag 10.August. Dette er turningen Øyvind selv hadde ide og opplegg til, og det var derfor helt naturlig å kalle turneringen opp etter avdøde Øyvind Sælevik. Dette var 4.året på rad at turneringen  har blitt arrangert.

Været truet lenge gjennomføringen av turneringen, men forholdene ble, om ikke ypperlige, så gode nok i de timene arrangementet ble gjennomført. Det var 23 deltakere, og tradisjonen tro var det premie til 1, 2 og 3 plass i både herre og dameklassen, i tillegg til mange flotte premier som ble trukket villkårlig.

Det ble levert mye god golf og forholdsvis sterke resultater, og til slutt stod Astrid Robertson igjen som klubbmester i Dameklassen med 30 oppnådde poeng, tett fulgt av Elsa Hovland med 26 poeng og Hanna Gudmundson med 25 poeng.

I herreklassen ble Torstein Endresen klubbmester med råsterke 37 poeng, fulgt av fjorårets klubbmester Robert Vanglo med 36 poeng og Jan K. Søyland med 35 poeng.