Siste nytt

Dags for klubbmesterskapet i EGK

Lørdag 24. og søndag 25.august arrangeres årets Klubbmesterskap i Egersund Golfklubb.

Tittelforsvarere er Arve Jensen (Herrer), Astrid Robertson (Damer), Olaf Hovland (Senior herrer), Åge Sørensen (Senior Herrer, 65+).

Basert på tidligere års deltakelse, og slik vi ser medlemsmassen pr. nå, ser det ut til at det vil bli kjempet om klubbmestertittelen i følgende klasser:

* Klasse «Herrer», som spiller fra HVIT tee, og som spiller brutto slagspill over 36 hull, fordelt på 18 hull lørdag og 18 hull søndag.

* Klasse «Senior Herre» som spiller fra GUL tee, og som spiller brutto slagspill over 36 hull, fordelt på 18 hull lørdag og 18 hull søndag.

* Klasse «Damer», som spiller fra RØD tee, og som spiller brutto slagspill over 18 hull, der 18 hull spilles på søndag

* Klasse «Senior Herrer, 65+» som spiller fra GUL tee, og som spiller brutto slagspill over 18 hull, der 18 hull spilles søndag.

Det spilles brutto slagspill uten handikapp i alle klasser. Dersom en spiller ønsker å spille i en «høyere» klasse enn i den en naturlig faller inn under ved registrering i Golfbox, må dette meldes turneringsleder Svein Andreassen i egen mail, eller på SMS (sveinan1@gmail.com / 45 86 87 87). (Det kan være i tilfeller der eksempelvis en mann over 50 år ønsker å spille i klasse «Herre» istedenfor i klasse «Herre senior»)

For å bli klubbmester må det minimum være tre spillere i den klassen som spilles. Dersom det er færre en tre spillere i en klasse, vil spillere i klassen bli slått sammen med den klassen som det er naturlig å innlemme disse spillerne i.

Det vil bli spilt kontinuerlig start fra hull 1 på lørdag fra klokka 10:00. Søndag vil det bli spilt med shutgun-start klokka 10:00. Dette slik at flest mulig kan være med å hedre klubbmesterne i en seremoni som avholdes på terrassen utenfor klubbhuset, umiddelbart etter at turneringen er ferdig.

Egersund Golfklubb og turneringskomiteen håper at MANGE av klubbens spillere – i alle aldre, stiller opp og spiller Klubbmesterskapet i 2019!

Påmelding er åpen i Golfbox