Siste nytt

Dagens EGK’er

Dagens EGK er er ei blid og positiv dame. Som til og med kan skilte med en Hole In One.  At hun stortrives i Maurholen er det også lite tvil om…

Presentasjon: Elsa er en flott representant for voksne jenter som finner stor glede av å spille golf. Hun er alltid positiv og blid og et forbilde på golfbanen. Hennes ryddige vesen illustreres best når hun observeres med en liten søppelpose på golftralla. Hun liker lite at folk kaster fra seg papir eller annet avfall på banen…

 

Elsa Hovland
Elsa Hovland

Hvordan  og når begynte du med golfen?

Vi tok det grønne kortet på Jæren for om lag 10 år siden. Husker vi satt ute i Solkrone med teorikurset. Selve golfspillet begynte vi med når banen i Maurholen var ferdig.

Hva er det kjekkeste med golf?

Til det vil jeg svare hele pakken! Komme seg ut i frisk luft. Det sosiale. Konkurranseinstinktet.

Beste golfopplevelse?

Det var da jeg i januar 2009 fikk Hole in One på Loch Palm Golf Club i Phuket i Thailand.

Favorittbane i Norge og utland?

Her hjemme er Maurholen en suveren favoritt! Vi har spilt mange fine baner når vi har vært ute og reist. Ikke minst i Thailand. Men vi var nylig i Portugal, på Algarvekysten, og spilte en bane som heter Palmares. Der var det helt nydelig!

Favorittkølle i bagen?

Mener bestemt at det er 7er jernet.

Hva kunne du tenkt deg annerledes i klubben vår?

Aller helst hadde jeg ønsket at vi hadde en liten treningsbane. Det hadde gjort godt for alle og bidratt til å øke rekrutteringen.

Din målsetting med golfen?

Å ha det gøy! Det gir meg mye glede å spille golf. Det er vanskelig nå å tenke seg en tilværelse uten golf!