50+: De eldste var best – igjen!

KIWI Rogaland 50+ har nå gjennomført sju av de ni turneringene. For første gang ble denne arrangert på Sola GK (Forus). Og med svært god deltakelse til ferietid å være. Av EGK deltakerene var det i den eldste klassen (65+) de beste prestasjonene kom….

Mens de yngste (50+) underpresterte slo våre ordentlige seniorer virkelig til. Best av alle var Elsa Hovland, som hadde en kjemperunde på mesterskapsbanen.

Banen var etter forholdene veldig god. Tørken hadde satt sine spor også her, men i mindre grad enn hva vi er vant med dette året. Klubben skal arrangere Norgesmesterskapet i august og finpusser banen til den store begivenheten. Vinden var sterk og gjorde forholdene litt tøffe. Greenene var svært raske, noe uvant for oss fra sør….

Men tilbake til prestasjonene. Elsa spilte nok en av sine aller beste runder noensinne. 37 poeng og nedskriving er en ting, men hun var så nær en virkelig sensasjonscore. De mange treputtene (noen av de veldig korte) gjorde Elsa litt fortvilt, men hun fullførte likevel med stil! Møyfrid Hellvik spilte også bra med sine 32 poeng.

Elsa Hovland og vinneren Else Johanne S. Bryne var jevne og gode i samme flight

Åge Sørensen gjør det som regel alltid godt i denne turneringen. Også på Sola der han fikk en flott andreplass med sterke 35 poeng. Evigunge Erik Magnus Hellvik klemte til med en sterk tredjeplass bare poenget bak Åge. Arne Gudmundson hadde også en bra runde, to poeng bak Erik igjen.

I skrivende stund var ikke sammenlagtlisten klar, men det drar seg godt til når det bare er to turneringer igjen. Mange EGK ere  drar til Sirdal for å spille neste runde.