Siste nytt

Flott Sig. Halvorsen turnering!

Turneringskomiteen var en stund bekymret for påmeldingen til denne tradisjonelle turneringen. Heldigvis strømmet det på de siste dagene og startfeltet ble fyldig og godt. I kjempegode spilleforhold var det Åge og Arne som hadde mest grunn til å smile…

Denne turneringen er delt inn i to klasser. De som har under 18 i hpc spiller slagspill, nettoslag, mens de som har over 18 spiller vanlig Stableford.

Hanna (til høyre) gjorde sine saker bra!
Elsa og Hanna koste seg på runden selv om de ikke nådde helt opp denne gangen.

Stemningen var god, banen tilnærmet perfekt og mange gode scorer. I poengklassen var det særdeles jevnt. Arne Gudmundson trakk det lengste strået med 30 poeng. Han gikk hele runden uten stryk. Det var på back- nine Arne la grunnlaget for seieren. Plassen etter Arne kom Møyfrid, bare et poeng bak. Hun hadde det motsatte resultatet: En veldig god første ni.

På en flott tredjeplass kom en av de ferskere spillerne, Henrik Hetland. Samme poengsum som Møyfrid, men etter på grunn av handicapet. Henrik hadde for øvrig en flott birdie på hull 4… På plassen bak Henrik kom en annen nykommer, Roger Noreng. Kjempekjekt med nye navn på resultatlisten…

: Arne og Åge var to fornøyde vinnere…
Arne og Åge var to fornøyde vinnere…

Åge Sørensen var klar vinner i nettoklassen. Han spilte jevnt og godt, men kjenner vi Åge rett ergrer han seg nok over de 6 slagene på hull 4…  Men 81 slag brutto er mer enn godkjent. På en god andreplass kom Bent Magne Andreassen tre nettoslag bak Åge. Men han fikk den beste bruttoscoren. En meget sterk prestasjon, da han i tillegg til å spille var turneringsleder. Også den oppgaven løste han godt. Et perfekt arrangement. Jærens Helge Håland kom på tredjeplass, mens Ole Johan Løyning imponerte på plassen bak. Han slo seg bort på to – tre hull, ellers veldig godt spill.

Resultater: Se golfbox.

Øyvind kom nærmest flagget!
Øyvind kom nærmest flagget!

 

Nærmest pinnen på hull 6  var en konkurranse i konkurransen. Med den flaggplasseringen denne dagen var det ikke mange som var nær nok til å kjempe om den premien. Men Øyvind Sælevik hadde et kjempeslag og havnet bare vel meteren bak. Bra Øyvind.

Den andre ekstra premien var en stor sjekk ( 5000 kroner) fra Sig. Halvorsen til den som klarte å få Hole In One på hull fire. Nå er ikke sjansen veldig stor for at den skulle heves…. Men vi var vitne til et ualminnelig godt forsøk. Martin Tendenes hadde et nydelig slag som landet et par meter før hullet. Den trillet rett mot hullet, men stoppet dessverre en halvmeter før. Det ryktes at Rune Eik var borti det samme. Nesten er ikke godt nok i golf, men god opplevelse er det i alle fall…

IMG_1165 (1)