Siste nytt

Dagens EGK:

Dagens EGK er en langtslående golfer. Som trives på banen både i Maurholen og i Spania. Og som har hatt god kontroll på  17. mai økonomien…

Navn:    Else Kalberg Iversen

Alder:   57          

Status:  Gift med Kjell.  To barn, Gabriel og Karen.

Yrke:     Revisor

Hpc:       25

IMG_3541

 

Else har spilt golf en del år. Hun fant fort ut at så lenge Kjell var så ivrig, måtte hun gi det en sjanse. For dette var jo noe de kunne gjøre sammen… Det har nok blitt mye snakk om golf rundt middagsbordet på Gamleveien denne våren: Else som veldig sentral i 17. mai komiteen, og Kjell som nyvalgt formann i klubben. I tillegg vet vi at det er en veldig travel tid for revisorer, så det har nok gått i ett… Tilbake til den vellykkede 17. mai feiringen. Det var mange som gjorde en veldig god jobb i samband med arrangementet, men det er ingen tvil om at Else som hadde god kontroll over økonomien hadde et spesielt ansvar. I disse dager holder hun på med avslutningen på regnskapet. Og det ser  jo veldig bra ut…

Hvordan  og når begynte du med golfen? Hele familien reiste til Jæren på grønt kort kurs i 2002. Med Thomas  som instruktør. Men det er først de siste 4-5 årene jeg har vært aktiv.

 Hva er det kjekkeste med golf? Å komme seg ut i naturen i godt selskap. Det er en sosial aktivitet jeg setter pris på.

Beste golfopplevelse? Det må være da jeg spilte til nedskriving på Lo Romero i Spania. Det er en vanskelig bane, så da skal jeg innrømme jeg var stolt.

Favorittbane i Norge og utland? Hjemme må det jo være Maurholen! Vi har flere baner vi liker i Spania, men skal jeg velge en må det nok bli Lo Romero.

Favorittkølle i bagen? Driveren (Calloway.)

Hva kunne du tenkt deg annerledes i klubben vår? Kommer ikke på noe spesielt. Syns det er et godt miljø. Den dugnadsånden og samholdet som ble vist 17. mai var imponerende og noe må vi ta vare på.

Din målsetting med golfen? Har ikke de store sportslige ambisjonene. Min målsetting er å bruke golfbanen til å holde meg i form og å ha det kjekt.

Og det er ikke noen dårlig målsetting……