Siste nytt

Påmelding til jubileumsfesten

Som informert om i en tidligere artikkel her på siden, arrangerer vi både klubbmesterskapet i Stableford – Øyvind Sælevik memorial, og jubileumsfest, lørdag 14.august!  En storslagen markering av klubbens 20 årsjubileum, markering av at det er 15 år siden vi åpnet Maurholen Golfpark, samtidig som vi minnes vår gode golfvenn, Øyvind Sælevik, tenker vi er helt på sin plass!

Påmelding til turneringen er allerede åpnet, og godt over 30 påmeldinger har allerede tikket inn i Golfbox.  Vi håper på mange flere!

Turneringen er tenkt å starte med shutgunstart klokka 14:00.  Så er planen at en går rett fra turnering til jubileumsbankett, ca. klokka 19:00.  Det blir satt opp «partytelt» på drivingrangen, der festen varer til ut i de små timer…  Det vil bli servert herlig grillmat – mens det du måtte ønske å drikke tar du med deg selv.  Litt offisielt og mye uoffisielt står på programmet, og det forventes mange og gode «røverhistorier» rundt bordene utover kvelden!

Som nevnt tidligere, er det mulig å være med kun på turnering, eller kun på festen – eller så kan en være med på begge deler.  De som er påmeldt turneringen i Golfbox, er derfor IKKE automatisk påmeldt jubileumsfesten på kvelden.  Skal du delta på jubileumsfesten om kvelden, sender du en egen mail til paamelding@egersund-golfklubb.no der du skriver hvem som kommer på festen.  Ta gjerne med deg «din bedre halvdel», dersom du ønsker det!

Styret, turneringskomiteen og Øyvinds golfvenner håper vi sammen skal skape en magisk dag i Maurholen Golfpark.  Vi håper at både unge og de litt mer tilårskomne vil være med, slik at vi sammen lager til et flott arrangement!

For at vi skal få organisert oss på en god måte, har vi satt påmeldingsfristen til onsdag 11. august klokka 12:00.

Med festlig hilsen;

Styret, turneringskomiteen og Øyvinds Golfgjeng