Siste nytt

50+ Randaberg og Ogna: Få, men gode EGK deltakere.

Det er i år færre deltakere fra Egersund som deltar i Rogaland 50+ turneringen. Men de som deltar leverer resultater så det holder…

På Randaberg vant EGK klubb konkurransen suverent med rekord summen 120 poeng. Dette etter at Åge vant eldste herreklasse på 44(!) poeng, Dagfinn Øglend med sterke 38 poeng og Astrid også med 38 poeng. Det resulterte i at EGK gikk helt til topps sammenlagt som beste klubb i år. Forruten de allerede nevnte gjorde Frank Landmark det bra (som vanlig) med 36 poeng.

Den avlyste turneringen på Ogna 1. mai, ble også arrangert i juli. I yngste dameklasse spilte både Marianne og Jane Elizabeth bra, begge med 32 poeng. I den andre klassen spilte Astrid på nytt en god runde. Denne gang på sterke 39 poeng. Frank Landmark vant den yngste herreklassen, denne gang med 38 poeng. Også Steward Bårholm og Martin Tendenes spilte godt, med 36 og 34 poeng. Åge var ikke helt på høyden denne gangen, en noe uvanlig 7. plass i eldste herreklasse. Noe som er under pari for den karen.

Sammenlagt etter fire runder har EGK grunn til å juble. I den yngste dameklasse har våre spillere vært med på så få konkurranser, at de ikke hevder seg så langt. Astrid Robertson leder suverent den voksne klassen. I herreklassene ligger Frank Landmark i tet på den yngste klassen. Og Åge Sørensen innehar en sterk andreplass i den eldste klasse. Samme plassering har EGK i lagkampen, knepent bak Jæren.

Neste runde er i Sirdal 7. august. Håper mange EGK ere tar turen opp. Påmeldingen er åpen.

Fullstendig resultatliste i Golfbox.