Siste nytt

Siste: Dramatiske kvartfinaler i bedriftserien !

Etter flere jevne og dramatiske kamper i kvartfinalene som ble spilt onsdag, er nå semiefinalene klare. Aker Solution som hadde to lag med i kvarten, ble begge slått ut. Med knappest mulig margin….

Den første kampen mellom Iversen Revisjon og Hovland Trevare var forbundet med mye prestisje. Kjell og Olaf har spilt uttallige runder sammen og har konkurrert om det meste. Selv om Olaf hadde bursdag viste de Iversen ingen nåde. Det ble tap. Sammen med Jan Inge Mong Olsen måtte de se seg slått 19-16. Else og Kjell utfylte hverandre godt, og ifølge Kjell var det Else sitt bidrag som sikret seieren. Med semiefinale går det mot en travel høst for Kjell. Han er også klar for semiefinalen i Egersundmatchen. I tillegg er han blant de fremste så langt i 50+, og vil med en god finaleplassering få en topp-plassering. I tillegg vil den godeste Kjell være en av favorittene i Klubbmesterskapet for seniorer.
El-Experten , med brødrene Tommy og Charles Svendsen, har spilt veldig bra i de innledende rundene. Men nå skulle de virkelig få røyne seg: Covent, med Jensen/ Stokkeland, har også spilt stødig og godt. Selv om Covent var godt fornøyd med eget spill, tok enda en gang Svendsen Brothers siste stikk. 20 – 18 ble sluttresultatet.
Aker Solution 1 (seniorene) gikk ubeseiret gjennom serien. Leif Skandsen og Dagfinn Øglend hadde trukket ”sluggerene” fra Bjerkreim ( Murmester Jan Petersen AS) til kvarten. Og den kampen ble en skikkelig ”gysare”. Etter en gigantputt fra Skandsen , gikk Aker opp i ledelsen. Men så tok den joviale danske murmesteren revansj med en flott putt på hull 9. Og dermed vant de 22-21. Og dermed blir det semiefinale på Jan og Olav (Vølstad).
Den siste kampen ble ikke mindre dramatisk… Aker Solution sitt 2. lag, med Kjell Stølen og Glenn Olsen, leverte sterkt spill og ledet med to poeng over Spar/ NorgesGruppen før siste hullet. Dermed burde seieren være sikret. Så skjedde det utrolige: Både Kjell og Glenn slo ballen ut og måtte stryke hullet. Spar/NG sikret bogien og dermed stod lagene likt. Da måtte det omspill til og mer spennende kunne det ikke bli. Både Glenn og Kjell sikret par. Anders Bertelsen Tengesdal, som ikke hadde hatt en god runde hittil, sikret en fantastisk birdie, og det etter å ha ligget i sandbunkeren på utslaget… Dermed vant Anders og Leif Sigurd 24-23 til slutt.

Anders B. Tengesdal (foto: Pete Seglem)
Anders B. Tengesdal (foto: Pete Seglem)

Semiefinalene ble trukket slik:
Iversen Revisjon AS ​ – Murmester Jan Petersen AS
El- Experten​​- Spar / NorgesGruppen

Kampene spilles onsdag 9. September 17.00 og 17.10.​​