Siste nytt

50+: Mange EGK ere til Sirdal i helgen !

Den nest siste turneringen i denne populære turneringen spilles lørdag i Sirdal. Og som vanlig med topp deltakelse, også fra EGK. Både i dame og herre klassen, samt i lagkampen, er vi med og kjemper i toppen.

Sirdal Fjellgolf tilbyr en flott bane til lørdagens dyst. Vår gamle greenkeeper, Johnny Vik, styrer det meste på banen på Kvæven. Også der har han gjort en god jobb. Og det til tross for at det må være vanskelig å drive en bane som har snø til mai/juni måned….

Reglene i 50+ er at det er de fire beste rundene som teller i sammendraget. Det betyr at de som har deltatt på mange turneringer kan nå begynne å stryke de dårligste resultatene. Lørdagens runde er nemlig den sjuende i år. Bare finalen i Maurholen gjenstår, om fire uker. Det vil garantert endre sammenlagtlistene en del….

IMG_0610
Astrid Robertson

Sammenlagtlistene før denne runden er hyggelig lesing. I dameklassen kan vi nesten kalle det EGK dominans…. Astrid Robertson ligger på en sterk tredjeplass, Møyfrid på plassen etter og Mia på plassen etter det igjen. Else Iversen på 9. plass og Marianne nr. 13. Hun har imidlertid bare spilt tre runder, så hun vil avansere på listene etter lørdagens runde. Nær førti damer har vært med så langt.

IMG_0571
Åge Sørensen

I herreklassen har hele 122 spillere deltatt så langt. Åge Sørensen innehar en meget sterk 4. plass så langt. Martin Tendenes følger etter på femte, Leif Sigurd Fisketjøn på sjette og Kjell Iversen på åttende. Suveren i tet er David Goddard fra Ogna. Han har vært jevn og god hele sesongen.

Det blir også konkurrert om beste bruttoscore. Her er Kjell Iversen best av våre med en 11. plass. Tett fulgt av Martin Tendenes og Jostein Jensen. Imponerende 159 spillere har deltatt, på en eller flere av rundene, så langt.

Birdie konkurransen er ny av året. Det skal kåres en birdiekonge og birdiedronning. I ” kongeklassen” ligger Martin bra an med hele 6 birdier. Vår gode nabospiller, Alf Magne Haver fra Ogna, leder med imponerende ni stykker. I ”dronningklassen” er både Else Iversen og Hanna Gudmundson med hver sin birdie på listen. Hun som leder konkurransen har bare en birdie mer….

logoliten

 

Lagkampen er prestisjetung og rekordjevn så langt. Her blir det kamp de to siste rundene! De seks beste klubbene (av 10) så langt er:

1.Jæren GK                      601 p

2. Sandnes GK                600 p

3. Ogna GK                      593 p

4. Egersund GK              587 p

5. SolastrandenGK         586 p

5. Sola GK                         586 p