Det ble rett og slett flaut …

Nordea Pairs ble slett ikke noen suksess for EGK. I helgens finale, som ble spilt på Moss og Rygge, var det lite som klaffet for Arne Dirdal og Leif Sigurd Fisketjøn…

Allerede på innspillsrunden fredag skurret det. For oss som ikke slår så langt var banen ganske dryg. Og hvis du ikke holdt deg på fairways ble du ordentlig straffet. Og det ble vi…

Lørdagen startet mye bedre. Ja første ni ble ganske greie. Men så begynte spetakkelet… Back nine ble et mareritt.  Dårlig lagspill er det når begge to på laget bommer samtidig. Og det gjorde vi på hele fem hull på siste ni. Og da ble resultatet slik at det bare må glemmes så fort som mulig. Vi kom langt ned på resultatlista.

For øvrig var det en kjekk finale på den flotte banen. Greenene var særdeles raske. Og nivået var høgt. Vinnerne hadde hele 50 poeng!!

IMG_1588

På hull 14 stilte selveste Marianne Skarpnod, fra bra OL spill, og utfordret spillerne i å prøve å slå et bedre utslag enn henne. Alle som kom nærmere enn henne på par tre hullet over vannet ble premiert. Hun har nok sett langt bedre golfere enn de fra Egersund. Preget av stundens alvor slo begge spillerne i vannet… Den profilerte toppspilleren prøvde å motivere oss til et nytt og bedre slag tre. Som resulterte i to nye plask. Tenker hun lurte på hvordan i all verden vi kunne være kvalifisert til denne finalen…

Likevel var det et kjekt arrangement. Profft fra ende til annen. Over 3500 spillere har deltatt i årets turnering. Kanskje bør vi søke om å arrangere regionsfinalen neste år. Da vil egersundere være garantert denne opplevelsen.