Siste nytt

50+ Sirdal: Bra EGK deltakelse og god innsats.

Lørdagens turnering i Sirdal ble preget av mye nedbør og bløt bane. Mange var pyser og meldte avbud i tolvte timen. Men ikke egersunderene…

Hele atten spillere fra EGK stilte opp på Kvæven. Det var nær en tredjedel av samtlige deltakere. Og resultatene var absolutt godkjent.

I dameklassen hadde Astrid en kjemperunde på hele 32 poeng. Jevnt og godt spill, 91 slag, førte til en klar seier. Og dermed leder hun årets 50+ før finalen i Maurholen lørdag. Vi må bare gratulere! Godt over førti damer har deltatt så langt i årets turnering.

Men også de andre EGK damene gjorde det godt i Sirdal. Marianne Gravdal fullførte på godkjente 28 poeng og kapret dermed tredjeplassen. Hun avanserte dermed til 9. plass i sammendraget. Møyfrid Hellvik, som var nest best av EGK erne sammenlagt, deltar ikke på de to siste turneringene, og vil dermed falle nedover på sammenlagtlista.

Av hele sammenlagtlista leser vi at våre damer er jevne. Jane Fardal (nr 10), Hanna Gudmundson (13), Else Iversen (14), Mia Hovland (16) og Elsa Hovland (21) vil alle ha anledning til å avansere ytterligere etter finalerunden i Maurholen.

IMG_1506

I herreklassen var Stavangerspilleren Torgeir Tunge suveren, med en meget sterk 69 runde. Med det fikk han en klar dobbeltseier, både poeng og bruttoklassen. Best av våre var også denne gang Kjell Iversen bare et poeng etter Tunge. Det ble en tredjeplass. Martin Tendenes, stødig som vanlig, på en sjetteplass. Plassen før Leif Sigurd Fisketjøn. Nevnes bør absolutt Edvard Rønneberg. Han hadde en kanon første 9 på 21 poeng. Dessverre falt han av på slutten, men endte som nummer 8. Når Edvard står distansen ut blir han en super poengplukker for EGK.

Sammenlagt så langt leder Leif Sigurd Fisketjøn. Han stiller ikke opp i finalen, så det blir fritt frem for de som ligger nærmest. Det samme gjelder neste EGK er, Kjell Iversen, nummer fem på lista. Dermed må vi stole fullt og helt på Martin Tendenes, som er nr 11 så langt. Det er tett oppover, lite skal til for å avansere mange plasser. Over hundre herrer har deltatt så langt.

Å forsvare seieren i lagkampen har vært en viktig motivasjon for EGK. Slik det nå har utartet seg er avstanden opp til Sandnes for stor. Selv om vi tok litt innpå i Sirdal, må vi nok trygge andreplassen av de ti klubbene som har deltatt. Men vi har tatt innersvingen på våre to gode naboer i nord, Ogna og Jæren. Og det er da absolutt viktig nok!

Resultater Sirdal: Se golfbox.

Resultater Rogaland 50+ sammenlagt les: Order of Merit Brutto