Siste nytt

Rogaland 50+: Mia troner på toppen !

En hektisk 50+ sesong er over – og det med rekord deltakelse over hele sør- fylket. Og i den tøffe konkurransen fikk EGK en vinner – også i år!

På grunn av koronaen ble sesongen ekstra hektisk. En kom sent i gang og en ville tilstrebe at turneringen ble avviklet på alle de 10 banene. Og med alle de utfordringene denne spesielle situasjonen medførte, må en vel si at arrangørene løste dette på en utmerket måte. Litt mindre shot- gun start og mer tid start.

Rundt 180 spiller deltok i en eller flere turneringer. Og da sier det seg selv at konkurransen var hard.

For EGK var det i den yngste dameklassen vi gjorde det best. Mia Hovland vant denne klassen etter godt spill. Men det var jevnt mellom Mia og Jærens Regina Mockiene. Faktisk så jevnt at det ble avgjort i den siste (av 10) turneringer. Mia har hevdet seg i denne turneringen i mange år, og det knyttes stor prestisje til denne sammenlagtseieren. Hun fikk også en sterk tredjeplass i bruttoklassen. Det spørs om ikke dette er den beste prestasjonen i EGK denne sesongen… Bra var det også av Kari Pettersen som debuterte med en flott 7. plass i denne klassen.

I eldste dameklassen hevdet Astrid Robertson seg godt. En fin tredjeplass lar seg høre av de 33 deltakerene. Og det etter at hun måtte stå over turneringen på hjemmebane…. Hanna (nr 7) og Møyfrid (nr 9) gjorde det godt.

I yngste herreklasse var Jærens Jo Bratland suveren. Vår egen Martin Tendenes ble beste EGK er med en sjetteplass blant de 100 deltakerene i denne klassen. Karl Magne Pettersen avanserte til en flott 11. plass , etter den suverene seieren i Sandnes.


I eldste herreklasse hadde Åge Sørensen nok en gang en god sesong. Han endte opp på en delt andreplass. Synd at han måtte stå over Egersundsturneringen på grunn av skade. Med full klaff der kunne han truet førsteplassen. Leif Sigurd kom på 7. plass av de 57 spillerene i denne klassen.

I lagkampen kom EGK denne sesongen på en fjerde plass. Jæren var suveren, mens det skilte få poeng opp til andre og tredje plassen.
Fullstendige resultater finner du på hjemmesiden.