Siste nytt

NYE VAKTLISTER OFFENTLIGGJORT

De ansvarlige for vaktlistene i pro-shopen har gjort sin jobb, nå er det på tide at vi gjør vår!

Allerede til helga starter vi med vaktordning i pro-shopen.  Møyfrid er primus motor for å få satt opp vaktlistene, hver sesong.  Et omfattende arbeid gjøres, mange hensyn skal tas.  At medlemmene påtar seg denne dugnaden er gull verdt for klubben.

Årets liste er nå lagt ut, og oppsettet for hele sesongen ligger klart under fanen «Vaktlister».  Legg vaktene inn i kalenderen allerede nå, og bytt gjerne med en annen på lista dersom dagen du er satt opp på, ikke passer.  Også i år er Pernille ringevikar dersom en ønsker en mer «lettvint» løsning.  Prisen er satt til 350 kroner pr vakt, dersom en velger å leie inn henne.

Ytterligere info finner du på vaktlisten. Dersom du fortsatt har spørsmål, ringer du til Møyfrid.  Kontaktinfoen til Møyfrid står på vaktlista.

Om kort tid kommer også vaktlisten for driving-rangen.  De samme som sa seg villig i fjor, blir oppsatt i år.  Dersom ei av ukene ikke passer, bytt innbyrdes med en av de andre på lista.

Igjen; tusen takk til alle dere medlemmer som bidrar til dette viktige dugnadsarbeidet i klubben!