Endelig offisiell sesongstart!

«Jeg velger meg april!» skrev Bjørnstjerne Bjørnson.  Det er heller tvilsomt at Bjørnson gikk rundt på golfbaner og ropte «fore» og «birdie», men at golfblodet begynner å bruse hos oss golfspillere når april nærmer seg, kjenner forhåpentligvis mange av oss på!

Noen holder svingen ved like hele året, mens andre pakker golfkøllene bort for vinteren når høsten setter inn.  Uansett; å kjenne at sola begynner å ta, at gradestokken passerer 10 grader, og det å kjenne at svetteperlene kommer fram i pannen på vår ferd rundt i Maurholen en god vårdag i april – er utvilsomt en av de beste golffølelsene som fins for oss golfere.

Kjent golfspiller i Maurholen golfpark

De fleste av oss fikk årskontingenten levert i innboksen på mail i år.  Verden går visst framover, hevdes det.  Jeg er ikke helt sikker på det…  Er dere som meg, har dere nok registrert at regninga kom, og lar den ligge stille og rolig i innboksen mens nye mailer tikker inn og legger seg fint over den mailen vi måtte huske å huske på…  MEN, nå er det på tide å hente den fram!  Betalingsfristen er rett om hjørnet.  Betal den eller legg den til forfall med en gang, så slipper du å lure uti april måned hvorfor Golfbox ikke tillater deg å bestille starttid! Forfallsfristen er 28.mars.

Skulle du mot formodning IKKE ha mottatt faktura for sesongen 2019 – sender du en mail til faktura@egersund-golfklubb.no så hjelper vi deg umiddelbart.

Ønsker du å delta på 3-klubbsamarbeidet med Ogna og Jæren, betaler du bare 1.300,- kroner oppå kontingenten, så er også muligheten for fritt spill på våre to nabobaner på plass!

Da ønsker Egersund Golfklubb deg hjertelig velkommen til en ny sesong i Maurholen.  Vi håper den nye golfsesongen byr på alt det beste som tenkes kan – både i forhold til godt vær, god bane, godt sosialt lag og ellers gode og minneverdige opplevelser for den enkelte golfspiller!

Og dersom du allerede har glemt det – det var den fakturaen, ja… ?