Siste nytt

Oppstart av veien til golf (VTG) er nært forestående!

Våre eminente VTG-instruktører, Arne Gudmundson, Odd Hovland og Edvard Rønneberg har brukt vinteren til å gjøre seg klar til å ta imot de som ønsker å finne ut om golf er en aktivitet som kunne passet for dem.

Allerede 9. og 10.april arrangeres det første av i alt fem kurs for sesongen.  Tilbakemeldingene fra tidligere kursdeltakere er at disse tre glade herremenn legger opp til et folkelig kurs, der hovedfokus ligger i å bli kjent med sporten gjennom praktisk trening og spill.  Videre legger en inn litt teori om regler og oppførsel på banen sånn innimellom.  VTG-gjengen vil nok beskrive seg selv som rimelig gjennomsnittlige golfspiller – så her møter du helt vanlige golfspillere som er godt kjent med hvordan det er å være nybegynner i sporten.

Kurset er gratis for alle deltakere.  Det betales kun en sum på 200,- kroner for kursmateriell.  Dette er kursmateriell som du som kursdeltaker beholder etter endt kurs.

Påmelding til kurset kan du gjøre gjennom golfklubbens nettsider under fanen «Golfkurs».  Ta gjerne med deg en venninne, kompis, kone, samboer – eller hvem det måtte være, og prøv ut golfsporten!

Dersom du gjennom kurset finner ut at du ønsker å fortsette med golf, har vi gode medlemsbetingelser for deg som ønsker det.  Det ligger ingen andre forpliktelser i å delta på kurset enn å delta på kurset – så her er det ingen skjulte kostnader med liten skrift!  Kursinstruktørene informerer på kurset om den videre veien dersom du ønsker å spille mer golf etter endt kurs.

Her er oversikten over sesongens kurs:

Kursnummer         Dato                         Dager                   Klokkeslett

 

Kurs 1                   9. og 10. april           Tirs – Ons            17.00 – 21.00

Kurs 2                   7. og   8. mai            Tirs – Ons            17.00 – 21.00

Kurs 3                   4. og   5. juni            Tirs – Ons            17.00 – 21.00

Kurs 4                 13. og 14. august       Tirs – Ons            17.00 – 21.00

Kurs 5                   3. og   4. sept           Tirs – Ons            16.30 – 20.30

 

Egersund golfklubb har som mål at flest mulig av regionens innbyggere skal bli kjent med golf på en mest mulig positiv måte.  Derfor håper vi at flest mulig tar steget, og prøver spillet gjennom vårt flotte VTG-kurs.