Siste nytt

Det spisser seg til i Egersundsmatchen!

Egersundsmatchen har omsider kommet seg igjennom en 3.runde fyllt med spennende matcher, favorittfall og vanskelige avgjørelser.

3 runde var i år den siste muligheten til å komme seg inn i det virkelige sluttspillet, kvartfinalen.
Tre av kampene ble av ulike årsaker ikke spilt og vinneren gikk derfor videre på WO.
Dagfinn Øglend måtte gi Lars Tore Sviggum fritt leide til kvartfinalen. Kjetil Seglem, som sannsynligvis fikk hyre, sendte Arve Jensen videre samme vei.

En tydelig offsideplassert Olaf Hovland måtte også gi Svein Andreassen en gratisbillett videre. Der meldes det nå om ukritisk feiring i Vadlåsen i ren Jan Mølby stil! For som Liverpool-supporter har slike gavepakker visstnok vært en sjeldenhet for Svein..

Av kampene som ble spilt, fikk vi spenning i de aller fleste. Et lite unntak med Kjell Iversen som avgjorde mot Elsa Hovland med 6 hull igjen, men bra innsats likevel av Elsa mot en av klubbens aller stødigste.

Sluttspill ble det heller ikke på de med førerhund. Martin Tendenes måtte gi tapt i en intens match da et hull gjenstod mot Leif Sigurd Fisketjøn, mens Jostein Jensen måtte levere inn resepten med 2 hull igjen mot Dr. Christensen.
Kanskje prøve med hest neste år?

Fartein Fluge måtte også se sluttspillet forsvinne i en spennende match mot Bent Magne Andreassen. 3 opp når to hull gjenstod ble for mye til og med for en tannlege.

Men den aller største overraskelsen fikk vi i matchen mellom Jan Inge Mong Olsen og Åge Sørensen. Etter 17 hull måtte klubbens beste spiller innse at de gamle fortsatt er eldst, og kunne gratulere Åge med en velfortjent kvartfinale.

Dermed sitter vi igjen med følgende kvartfinaler:
Åge Sørensen – Leif Sigurd Fisketjøn
Arve Jensen – Svein Andreassen
Lars Tore Sviggum – Bent M. Andreassen
Kjell Iversen – Birger Christensen.

Godbiter på rekke og rad.
Lykke til.!!