Siste nytt

Rekordpåmelding!

Med over 50 påmeldte, gode værmeldinger og flotte premier tørr vi allerede å håpe på at Øyvind Sælevik Memorial skal bli en suksess!

Det har vært stor interesse for turneringen som i år bytter navn, men som fortsatt er klubbens kåring av beste stableford spiller i alle klasser. Vi synes det er stas med over 50 påmeldte, men har plass til flere og håper alle medlemmer som ikke har gjort det vil melde seg på!

I år som i fjor er PULS Egersund hovedsponsor for turneringen. De stiller med flotte hovedpremier i alle klasser. I tillegg er det svært hyggelig at Autopartner Egersund AS er med oss på laget. Klarer du hole in one på hull 4 så vanker det gratis service til din bil fra Autopartner! For å toppe det hele vil det i år være egen premie til beste samlede flight, og flere flotte premier både tilfeldig trukket, og etter plassering.

Denne turneringen skal ha en sosial profil. Klubben har valgt en lav deltakeravgift på 100 kr, som inkluderer kroneis og kaffe. Vi håper at flest mulig har mulighet til å bli en stund etter turneringen, og det er bare de som er tilstede som kan vinne de fine premiene som blir trukket på tilfeldig scorekort.

Alle juniorer spiller selvsagt gratis i denne turneringen som er til minne om tildigere juniortrener Øyvind Sælevik.

Vi minner alle deltakere om å være ute i god tid. Det er Nordsjørittet samme dag, med de trafikkproblemer dette medfører.

Klassene er som følger:

Herre – gult utslag

Dame – rødt utslag

Junior – rødt eller gult utslag, valgritt.

Etter en vurdering ut fra påmeldte deltakere har vi kommet fram til følgende premiering.

Herre 1-5 plass

Dame 1-3 plass

Junior 1-2 plass