Siste nytt

Bedriftsgolfen:Sterke resultater i kvartfinalen!

Jan Petersen (murerene fra Bjerkreim) leverte så sterk kvartfinale at de må nok tåle et favorittstempel i årets turnering. Aker Solution måtte, selv med gode 23 poeng, se seg slått med tre poeng.

Med så bra handicap skal det nesten ikke gå an å spille til så høg poengsum. Men Jan og Olav Vølstad spilte en kjemperunde. Blant annet satte Olav en eagle på hull 5. Jan hadde eagleput på hull 1 fra 2,5 meter, men det ble «bare» birdie….. Terje Tengesdal på Aker kvitterte med birdie både på hull 1 og 8. Begge fra over åtte meter. Så dette var litt av en kamp!

Mathias Perttamo og Sveinung Hetland har hatt en kjempesesong.

I semiefinalen skal de møte årets «kometer» SR Bank. Mathias og Sveinung feide NorgesGruppen/Spar av banen i kvarten. Og det skal bli artig å se hva de kan utrette mot «di Bjerkrei». Uansett har begge tatt kvantesprang dette året.

I den andre semiefinalen skal Hårgalleriet møte Egersund Bygg og Tomt. Geir Øystein og Svein spilte svært så godt mot Hovland Trevare og vant med fire poeng. Og dermed var semien sikret.

El-Experten beit godt fra seg mot Eivind og Håken. Men måtte til slutt se seg slått med 18-20. Bygg og Tomt virker solide og vi antar det blir en jevn og god kamp mot Hårgalleriet!

Semiefinalene spilles onsdag 30.august.