Siste nytt

Endelig torsdagsscramble

Torsdag 3.juni klokka 18:00 arrangerer vi torsdagsscramble i Maurholen. Dette er en sosial turnering for alle medlemmer av EGK, men der vi særlig håper å nå de spillerne som er rimelig ferske. Maks antall deltakere er 36.

Scramble er en kjekk turneringsform der vi setter sammen 4 spillere på hvert lag. Rent praktisk er det slik i spilleformen, at alle spillerne spiller sin ball fra det stedet lagets beste ball ligger. Ta hull 1 som eksempel. Alle 4 på laget slår ut sin ball. Noen havner i fairway, andre i bunker, mens en av spillerne får stjernetreff med driveren, og havner på greenen. Da er det slik at en alltid spiller neste slag fra der laget mener det beste slaget er i fra. I dette tilfellet vil alle spillerne som ikke var på greenen plukke med sin ball, og spille sitt neste slag fra det stedet den beste ballen lå – her i dette eksempelet på greenen. Så har alle på laget sjansen til å putte fra samme stedet, og med litt flaks, har laget kanskje oppnådd at de på hull 1 fikk eagle! Så gjelder det å komme seg rundt banen på færrest mulig lagslag.

Vi setter sammen gruppene på en slik måte, at summen av handicap innad i lagene er tilnærmet så lik som mulig.

Vi vil påse at det i hver gruppe er en spiller som er «lagkaptein», og som har kontroll over reglene. Slik kan en spørre kapteinen om hva som er lov/ikke er lov, dersom en er usikker i forhold til regelverket.

Det blir selvfølgelig premiering, og startkontingenten er satt til symbolske 50 kroner!

Det blir shotgunstart klokka 18:00, så alle spillerne må være oppvarmet og klar til å gå ut på sitt starthull fra klokka 17:45!

Været lover godt! Så meld deg på turneringen i Golfbox med en gang! Vi har satt frist for påmelding til torsdag den 3.juni klokka 12:00. Dette slik at vi får mulighet til å sette opp lagene bra i forkant, slik at lagene blir mest mulig rettferdige i forhold til likt handicap. Maks antall deltakere er 36. Blir det flere, opprettes det venteliste.