Siste nytt

50+: Kari blomstret i Stavanger!

EGK fikk en kjempestart på årets 50+ turnering. Kari Pettersen glimtet til med en sterk seier, og sammen med Frank Landmark og Åge Sørensen sørget hun for at klubben gjorde det sensasjonelt bra i lagkampen…

Kari Pettersen vant yngste dameklasse på suverene 40 poeng. Hun startet med fantastiske 24 poeng på første ni, men det gikk litt tråere på slutten. Vi gratulerer med kjemperunden.

I den andre dameklassen spilte, tradisjonen tro, Astrid Robertson seg til en flott fjerdeplass. Også hun hadde en klart sterkeste front ni . (18 poeng). Mia Hovland hadde en litt ujevn runde. Men et flott par på signaturhullet (hull 3 over Stokkavannet) var en høydare…
Frank Landmark hadde en veldig bra runde i Stavanger. Gode 85 slag gav flotte 38 poeng som resulterte i en god andreplass av hele 64 deltakere i denne yngste herreklassen. En jevn runde, med hele sju par. Imponerende, Frank!

I den eldste herreklassen gjorde Åge Sørensen det som vanlig godt. En jevn og god runde resulterte i 34 poeng og en flott femteplass.

Og i lagkampen fikk EGK 112 poeng, noe av det beste vi har oppnådd i denne populære turneringen. Bare slått av hjemmelaget Stavanger Golfklubb.

Fullstendig resultatliste i golfbox.

Etter flere korona avlysninger var det kjekt å komme i gang med årets 50+ turnering. Stor deltakelse, også mange fra vår klubb. Hva skjer så videre? Turneringsgeneral Helge Håland sier at han håper og tror at neste turnering på Jæren går som planlagt. Og at man prøver å finne datoer for de avlyste arrangementene etter det. Og så må man se hvordan en løser sammenlagt konkurransen etter hvor mange konkurranser som blir arrangert.