Siste nytt

Golftursesongen i gang

Mange av de faste gruppene i golfklubben har allerede startet golftursesongen, og hotellet i Kvinesdal er en populær destinasjon. Bra opplegg på hotellet kombinert med en kjekk bane og kort reisevei er attraktivt for klubbens medlemmer ser det ut som. Her føles det trygt å være, selv i disse korona-tider.

1. mai-helga var en god herregjeng beinklar for å lufte seg litt. Det var en kombinasjon av to gjenger, “Try Open-gjengen” ledet av undertegnede og en del av “Jan Inge”-gjengen. Denne gangen var forøvrig Jan Inge satt på sidelinja når det gjaldt planlegging

En av guttegjengene har utviklet en egen logo, fra den tiden da turen alltid gikk til ei hytte ved Trysfjorden i Søgne.

Det ble en kjekk helg, med fokus på sosiale spilleformer som scramble og 4-ball. Premier var det nok av til alle. Kveldene gikk stort sett med til god mat og drikke, samt et nitidig trekkeregime ledet av Geir Øystein Pedersen. Jan Skårland fikk kjørt seg godt opp og ned trappene på hotellet, da han var såpass respektløs at han gikk fra trekkekortet hjemme, selv etter uttallige påminnelser av viktigheten av dette i både programblad og på sosiale medier. Men etter en times tid med trappegange for unge Skårland, fikk vi i hvertfall trukket lørdagens baller. Frode Fardal var den som til slutt stakk av med seieren i poengsystemet som kan se litt komplisert ut for et utrent øye. Fartein Fluge var den beste individualisten i løpet av helga.

Tom Ove Sørdal er klar for å sette denne putten. Hull 6 (tidligere hull 3), er et yndet fotoobjekt. Som dere kan se så liker noen å være i rampelyset, mens andre liker seg best i bakgrunnen.

Helga etter var det en damegjeng fra klubben som dro på tur.

Femten entusiastiske og ivrige golfere har på turen knyttet nye vennskap og kost seg med verdens  beste aktivitet. Jentene er veldig fornøyd med hotellet, som gjorde alt de kunne for at opplegget  skulle bli vellykket. Nydelig mat og flott vertskap er tilbakemeldingen. Pandemien og situasjonen  rundt det, gjorde at det ble en litt roligere tur (!). Uten at det la noen demper på gjengen. 

Jentene konkurrerte vennskapelig på banen og hadde etter sigende en superkjekk lørdag. Scorene  var varierende, men det var ikke det viktigste på denne turen. 

Som sist gang ble det ikke spilt på søndagen på grunn av mye regn. Skuffende, i følge jentene, men  helgen totalt veide opp for det… 

Jentene på turen skryter av Mia Hovland for planleggingen og opplegget.