Siste nytt

Klart for årets bedriftserie!

Tjue lag fra Bryne i nord til Sokndal i sør er klar for årets bedriftserie i Maurholen. Det betyr at det vil bli spilt nær 50 kamper i denne populære turneringen. Klarer El-Experten forsvare tittelen fra i fjor? Eller klarer et av de tre gode lagene fra Aker Solution å gå til topps?

Spennende blir det i alle fall når kampene «slås» i gang i slutten av mars. Spennende nykommere denne sesongen er Glødefisk (reklamebyrå på Bryne), Hå Rugeri (et av landets største kyllingoppdrett fra Hå), ProNav og Dalane Tidende fra Egersund. De andre deltakerne er er: Hovland Trevare, Covent, Jan Petersen, DnB/ Wintershall, Altifiber, El-Experten, Aker Solution (3 lag), Iversen Revisjon, Hellvik Hus, Mæland Rør, Kvia, Hårgalleriet, Norgesgruppen / Spar og Dalane Energi.

Det blir spilt serie i fire pulje. De to beste i hver pulje går videre til sluttspill. Hele oppsettet finner du på hjemmesiden vår. Likedan liste over kontaktpersoner og resultatskjema.

Slik finner du det: Under headingen finner du en linje med menyvalg. Gå inn på de, trykk aktiviteter, trykk bedriftsgolf og velg det du vil ha frem. (På telefon / brett må du trykke på de tre strekene til venstre for logo for å få frem menyen,)

Spørsmål om serien: Ta kontakt med Leif Sigurd. 90059870.

 

Lykke til !