Siste nytt

Er du nybegynner som ikke helt får kommet i gang med golfspillet?

EGK vet at det er en del mennesker som har tatt vårt golfkurs, men som ikke helt kommer seg i gang med golfspillet etter endt kurs.  En synes kanskje spillet er kjekt i seg selv, men så har en gjerne ikke så mange å spille sammen med som en kjenner – og så blir det ofte slik at det faller lengre og lengre ned på prioriteringslista over aktiviteter en gjør. 

I tillegg får en gjerne ikke golfspillet til så godt en gjerne skulle ønsket – en bommer ofte mer enn en treffer den «hersens» ballen! En er kanskje også usikker på reglene og usikker på hvordan en skal forholde seg på banen i forhold til «alle» de andre som jo er så flinke – de som får det til. 

Denne opplevelsen har mange av oss hatt i starten!  Den er normal!  

EGK ønsker å gjøre terskelen for å fortsette med golf ENDA lavere for nybegynnere.

Over mange år har EGK sett at vi mister for mange som har tatt kurs da de ikke blir nok bitt av «golfbasillen».  I like mange år har klubben diskutert hvordan vi som klubb kan gjøre terskelen lettere å komme over fra ferdig kurs til aktiv golfspiller på vår utmerkede bane.  Vi har forsøkt ulike tiltak rettet spesielt mot nybegynnere, med varierende hell. Men vi gir oss ikke, vi prøver igjen!

I år starter vi opp med en årets nyvinning.  Vi starter opp en fadderordning, der spillere som ikke får kommet i gang og som har 1000 mer eller mindre «gode» unnskyldninger for det, får en ypperlig mulighet til å faktisk komme i gang.  

Oppstart 12.mai

Torsdag den 12.mai har vi vår første «faddergolfsamling».  Alle nybegynnere eller «ferskinger» eller hva du enn måtte velge å kalle deg – og som har over 36 i handikap – har da mulighet til å møte i Maurholen klokka 17:50. Der vil du bli møtt av gode fadderinstruktører som vil spille golf sammen med deg og andre likesinnede som er i samme kategori som deg.  Målet er at en som kan litt golf – både hvordan en kan slå, og hvordan reglene er på banen, er med hver gruppe som veileder når en spiller.  Banen er reservert til dette formålet i denne tiden, så her trenger ingen være redd for at en hverken er for dårlig, eller at en går i veien for andre.  Det er DU som blir prioritert – det er DU som skal utvikle deg, det er DU som skal få trene, det er DU som skal få gjøre mange feil, uten at det skal kjennes dumt ut! Sammen skal en kunne le og kose seg sammen med andre spiller som gjør sine «dumheter» på banen, og som gjør sine feil.  Når vi sier «lavterskel», så er det akkurat det.  LAV TERSKEL for å være med!

Flere slike samlinger utover våren og høsten

Den første samlingen er den 12.mai som informert om ovenfor. Men det kommer til å være flere slike samlinger utover året.  Foreløpige datoer er 12.mai, 26.mai, 9.juni, 23.juni, 7.juli, 4.august, 18.august, 1.september og 15.september.   

Men nå, først og fremst; den 1.samlingen blir TORSDAG den 12.mai klokka 18:00, med oppmøte ti minutter før.

Meld fra om du kommer!

For å ha litt kontroll over hvor mange faddere/instruktører som trengs, er det flott om du melder fra på SMS til Vegard Stapnes at du kommer på tlf.45 40 43 31. Du skriver bare «Golf – ditt navn og hvilket handikap du har» i en melding.   

Husk; den som intet våger, intet vinner!