Siste nytt

Til alle medlemmer i Egersund Golfklubb

I skrivende stund er det ikke noe tvil, høsten er på vei. Men det er ikke det samme som at golfsesongen er slutt, langt derifra. Det er bare å gjøre noen tilpasninger, med f.eks. klesvalg. Vi må bare akseptere at en kan bli litt våt, og noen ganger litt kald, men det herder både kropp og sjel.😊
Banen:
På høsten er banen bløtere og tilveksten på hell, og det er noen små grep hver av oss kan/skal gjøre for at banen holdes så fin som mulig:
1. På greenen, reparere nedslagsmerker med greengaffel.
2. På fairway, legge på plass divot.
3. I bunkere, rak etter deg.
4. På teesteder, ta bort egne pegger.
5. Ikke gå med tralle mellom green og greenbunker

NB: Når det etter hvert blir kaldere dager og greenene er blitt harde av frost, er det ikke lov å spille på sommergreener selv om flagget er plassert der.

VTG:
Da er vi ferdige med alle årets kurs, med totalt ca 50 deltakere, derav veldig positiv trend at ca 20 stk er i 20 års alderen og yngre.
Som dere også ser på vår hjemmeside, arrangerer vi lørdag 30. september en spesiell aktivitetsdag tilpasset juniorer og nye VTG deltakere med ekstern pro, Jan Egil Nærland. Se også på hjemmesiden om påmelding og frister. Legg merke til at dette er gratis.

Turneringer:
I høst har vi ikke arrangert andre turneringer enn klubbmesterskapet, med 22 deltakere. Vi satser på flere deltakere neste år.
Men vil benytte anledningen til å gratulere vår Frank Landmark med sammenlagtseier i 50+ turneringen, C-klassen. Tidligere år har denne turneringen vært veldig populær for våre medlemmer, men i år har vi vært nesten fraværende. Det er litt synd, for her spiller vi turneringer på mange golfbaner i sør-Rogaland. Neste år må vi igjen prøve å samle troppen og stille opp her😊
I tillegg har nå Marianne Gravdal fått i gang egen dameturnering, Ladies First, som ser ut til å bli veldig populær.

Dugnad:
Dugnad pågår enda, både på banen, driving range og proshop med stor innsats.
Svein Andreassen, Jan Inge Mong-Olsen og Edvard Rønneberg har gjort en stor innsats for årets VTG-kurs deltakere.
Men vi trenger alltid noen flere som kan bidra, og det er mye bedre hvis vi er flere, da blir det mindre belastning på noen få.
Meld gjerne i fra til en i styret eller undertegnede hvis du ønsker å bidra.

Husk å bruke høsten godt, den er ikke så lang som en tror😊!

Styret vil dermed ønske alle gamle og nye medlemmer
en riktig god høst.

Med vennlig hilsen
for styret
Jostein Jensen
Leder
Egersund Golfklubb