Siste nytt

Husk: Påmeldingen til 50+ er startet!

Det har allerede nå strømmet på med påmeldinger til årets 50+ turnering. Gå inn på headingen, finn aktiviteter og Rogaland 50+. Der blir turneringene lagt inn for påmelding så snart arrangørklubben er klar.

En slik start har vi aldri hatt før, sier turneringsleder Sigbjørn Undheim. – I skrivende stund har nærmere 20 deltakere meldt seg på til Randaberg. Årsaken er nok at spillerne vil sikre seg plass blant de 64 deltakerne. Det kommer helt sikkert til å bli ventelister på noen av turneringene dette året også, sier Undheim.

Vi i EGK skal jo forsvare lagseieren fra i fjor. Derfor er det viktig at så mange som mulig er med på denne kjekke turneringen. Er du i tvil om det passer: Meld deg på og så kan du heller melde deg av hvis det kommer noe i veien. Spesielt nevnte Randaberg, da denne har færre plasser enn de andre. Tror de to naboklubbene nord for oss mobiliserer for å ta lagseieren fra oss…

Av de tidligere publiserte datoene er det kommet en forandring: Sirdal skal ha turneringen 18. september.

Som kjent er det 4 av 8 turneringer som teller i sammendraget. I lagkampen teller alle.

Velkommen til en spennende og kjekk 50+ sesong!