Siste nytt

Klubbmestere 2020 er kåret – thrilleravslutning i alle klasser!

Det ble en thrilleravslutning da klubbmestrene 2020 skulle kåres, søndag ettermiddag. Det ble uhyre jevnt i alle klasser, men vinnerne ble til slutt kåret!

Lørdag spilte herreklassen, samt herrer senior, sine første 18 hull.  Sveinung Hetland ledet herreklassen etter 1.dag, etter en sterk 74 runde. Før søndagens runde ledet han med tre slag på Roger Iversen som gikk sin første runde på 77 slag. Bak de to var både Vegard Stapnes og Ron Endresen på «skuddhold» før søndagens avgjørende runde.

I seniorklassen for menn ledet Jostein Jensen etter 1.dag. Han gikk lørdagens runde på 81 slag, og lå med det 3 slag foran Bent Magne Andreassen før søndagens spill.

Søndagen bød på fin temperatur, men i motsetning til lørdagen, gjorde den vanlige “Maurholen-nordvesten” det ekstra vanskelig for spillerne.

I de utfordrende forholdene, var det til slutt Vegard Stapnes som gjorde det best i herreklassen.  Men for en dramatikk det skulle bli!   Det hele ble avgjort på hull 18, der Vegard med par på hullet klarte å komme seg slaget foran de andre tre i lederballen.  Dermed ble Vegard klubbmester, ett slag foran både Roger Iversen, Ron Endresen og Sveinung Hetland som alle endte opp med +22 over de 36 hullene! Kjekt at Vegard nå i ett år kan smykke seg med tittelen, Klubbmester 2020! Kjenner vi han rett, vil han nok nevne dette for oss andre både tett og ofte i året som kommer!

I klassen senior herrer var det like jevnt som i herreklassen.  Før siste hull hadde Bent Magne tatt igjen de fire slagene han lå bak Jostein Jensen etter lørdagens spill, og det hele skulle bli avgjort på det siste hullet.  Med bogey klarte Jostein å bli klubbmester for seniorer, etter at Bent Magne endte opp med en kjedelig dobbel bogey. Dermed Bent Magne slaget bak Jostein.  Gratulasjoner går til Jostein som klarte å forsvare ledelsen han hadde fra første dag, og som nå kan krone seg med klubbmestertittelen!

I dameklassen ble det også jevnt.   Etter runding ved 9 hull skilte det bare to slag mellom de fire damene.  Utover de siste 9 hullene var det stadige skiftninger i teten, men etter 18 hull var det til slutt Astrid Robertson som knep seieren, ett slag foran Mia Skandsen Hovland, og to slag foran Møyfrid Hellvik.  En spennende batalje!

I veteranklassen for herrer ble det også rimelig jevnt.  Leif Sigurd Fisketjøn kunne etter 18 hull krone seg som klubbmester i denne klassen.  Nå kan han hele det neste året sitte i godstolen å nyte synet av klubbmesterpokalen der den står og glinser på peishylla!

Vinnerne fra venstre: Leif Sigurd Fisketjøn – Jostein Jensen – Vegard Stapnes – Astrid Robertson

Klubbmesterskapet 2020 vil nok fremstå som et av de beste i klubbens historie.  Topp forhold og masse deltakere – hele 38 stykker!  Turneringskomiteen synes det var ekstra kjekt å se så mange nye fjes som tok mot til å være med i klubbmesterskapet!  Vi håper dette blir en trend, og at enda flere deltar neste år!

Spillerne meldte om en fantastisk bane, der særlig greenene nok aldri har vært bedre enn de fremstod i helga.  med 9 fot på «stimpen» ble det nok vel “glatt” for mange.  En ekstra honnør til Jurgen og Allan som hadde satt banen opp i så flott stand til årets klubbmesterskap!

For fullstendig resultatliste, sjekk skårene i Golfbox