Siste nytt

Sig Halvorsen-turnering, søndag 14.juni!

Søndag 14.juni arrangeres den årlige Sig.Halvorsen turneringa.  Langtidsvarselet melder bra vær – la oss håpe det holder stikk!  For, hva er vel bedre enn en søndagstur i Maurholen der en spiller 18 hull golf, samtidig som en får konkurrert litt?

Dersom det blir under 50 påmeldte, blir det shutgunstart klokka 10:00.  Blir det kjempemange som melder seg på – noe vi selvfølgelig håper det blir – kan det være at vi må ha kontinuerlig start fra hull 1, med to starttider, en på formiddagen og en på ettermiddagen.  Uansett; alle som vil skal få spille, så det er bare å melde seg på – så får antall påmeldinger avgjøre hvilken startform det blir!

Sig. Halvorsen har for sjette året på rad valgt å støtte Golfklubben ved å sponse denne turneringen.  Vi håper mange av våre medlemmer viser at de setter pris på denne velvilje fra vår gode sponsor, og stiller opp og deltar på turneringen!  De foregående årene har medlemmer støttet flott opp om denne turneringen – turneringskomiteen håper på enda bedre deltakelse i år!

 Flere klasser:

Det vil bli spilt i flere klasser.  Klasse A, Herrer, er for herrer med handikap opp til 17,9.  Disse spiller Nettoslag med fullt spillehandikap. Klasse B, Herrer, er for herrer som har handikap mellom 18,0 og 36,0.  Disse spiller Stableford.  Har en over 36,0 i handikap er en hjertelig velkommen til å delta, men en må i akkurat denne turneringen spille som om en har handikap 36,0…

Damene spiller i Klasse Dame, og konkurrerer i spillformen Stableford.  Det samme gjør Juniorene.

Premierieng:

Premieringen er gavekort hos Sig. Halvorsen.  De to beste i hver klasse vil bli premiert.

1.plass i de fire klassene får et gavekort pålydende 300 kroner, mens de som kommer på 2.plass får gavekort på 200 kroner.

I tillegg til disse premiene, blir det «Closest to pin» på hull 6. Premien til den som kommer nærmest pinnen på hull 6 er gavekort fra Sig. Halvorsen på 500 kroner.

Skulle noen oppleve det fantastiske å få «Hole in one» på hull 4, premieres dette med et gavekort på 5.000,- kroner!

Praktiske opplysninger og påmelding:

Som nevnt ovenfor, holder vi det litt åpent om det blir shutgunstart eller kontinuerlig start fra hull 1.  Vi ønsker i utgangspunktet at alle som vil skal få delta – så premissene ovenfor i forhold til antall påmeldte, blir retningsgivende i forhold til hvilken start vi velger å ha.  Dette vil bli kommunisert via startlisten som legges ut i Golfbox, fredag 12.juni – om ettermiddagen.

Turneringskomiteen håper på et yrende liv på banen – i strålende solskinn, søndag 14.juni!