Siste nytt

Vellykket åpningsturnering – tross utfordrende værforhold

Søndag 24.mai ble den første turneringen i denne sesongen avholdt.  Regn og vind førte til at det ble utfordrende spilleforhold. Til tross for dette, var det flere lag som klarte seg godt i blåsten!

Turneringen ble tidlig fulltegnet.  Når turneringsdagen nærmet seg, var det nok mange som hadde sjekket værmeldingen på Yr, for når startskuddet gikk, talte startfeltet 38 spillere.

Det var kjekt å se at mange «nye» spillere var med på turneringen – spillere som i liten grad har vært med på turneringer før – det gleder turneringskomiteen!

William Meyer og Vegard Stapnes er i denne kategorien av «nye» spillere som spiller turnering.  De hadde en knalldag på golfbanen, og sammen spilte de til 46 poeng, og gikk av med en rimelig soleklar seier.  Paul Wandless og Jan Martin Sandstøl tok andreplassen, med 44 poeng.  Far og sønn, Fluge tok tredjeplassen med 43 poeng.

Denne parturneringen er en kjekk spilleform, som det så ut til slo godt an hos medlemmene.  Litt synd at det dårlige været tok litt av glansen til turneringen, men de av oss som var med, koste oss mellom bygene.

Turneringskomiteen tar sikte på å sette opp nye turneringer utover våren og høsten, og håper igjen på fulle startfelt når disse blir annonsert!