Siste nytt

Dugnad og åpningsturnering til helga

Lørdag markerer vi åpningen av årets sesong med den tradisjonelle åpningsdugnaden. De siste årene har denne markeringen vært fraværende på grunn av pandemien, men nå er vi tilbake der vi skal være!

På åpningsdugnaden samles alle som har hjerte for klubben til felles innsats for å sette i stand banen til årets sesong. Banekomiteen melder om at det er nok å gjøre, så jo flere vi blir, jo raskere får vi gjort det som skal gjøres. Oppmøte i klubbhuset klokka 09:00, lørdag morgen. Ta gjerne med ei rake, grafse greinsaks eller lignende, dersom du har det tilgjengelig hjemme. Vi satser på å legge sand i oppslåtte divoter, legge sand i huller på veien, litt beskjæring av tre og annet forefallende arbeid. Møyfrid har pølser på grillen og kaffi klar på terrassen etter endt arbeidsøkt!

På søndag markerer vi også den offisielle åpningen av årets sesong med en åpningsturnering. Det blir en 18 hulls lag-scramble der vi setter sammen så jevne lag som mulig, baser på gjennomsnittlig handikap på lagene. Dette er en kjekk og sosial turneringsform der alle kan delta, med handikap opp til 54. De som deltar på lørdagens dugnad, spiller gratis. De som ikke har sjans til å være med på lørdagens dugnad er hjertelig velkomne til søndagens turnering, men da er turneringsavgiften 100 kroner for å være med.

Bane- og turneringskomiteen håper på et yrende liv både på lørdagens dugnad og på søndagens turnering. Ingen påmelding til lørdagens dugnad, da er det bare å møte opp. MEN en må melde seg på søndagens turnering i GOLFBOX, innen lørdag klokka 18:00 – dette slik at turneringskomiteen får satt opp mest mulig jevne lag før søndagens turnering. Det er åpnet opp for påmelding i Golfbox.

Sett gjerne av hele helga til hyggelig lag i Maurholen!

Med positiv hilsen
Banekomiteen og turneringskomiteen.