Siste nytt

OPPSTART AV TORSDAGSGOLFEN – turneringen som er for absolutt ALLE!

Torsdag 11.juni starter vi opp med torsdagsgolfen.  Torsdagsgolfen har shutgunstart, så alle må være på plass utenfor klubbhuset i Maurholen senest klokka 17:45.

Dette er en turnering for alle klubbens medlemmer, men som nok først og fremst er rettet mot de av våre medlemmer som er rimelig ferske og nye golfspillere.  Opp mot 40 stykker har deltatt på vårt «Veien til golf-kurs» denne våren – helt fantastisk!  Dette er turneringen for disse, og alle dere andre som har lyst på en uhøytidelig turnering i godt sosialt lag på golfbanen en torsdagskveld.  Her er terskelen for å være med så liten at den ikke synes!  Her koser vi oss med både de gode og de mindre gode slagene!

Vi tar sikte på å arrangere to torsdagsgolfer nå før ferien – en den 11.juni og en den 18.juni.  Videre håper vi at turneringen fortsetter over sommerferien – dersom smittesituasjonen fortsatt er under kontroll, og vi fortsatt kan arrangere turneringer.

Alle spiller med det handikappet som de har, helt opp til 54.  Alle spiller fra rød tee.  Startkontingenten er 50 kroner, som bl.a er med å dekke gevinster.

Påmelding til turneringen gjøres i Golfbox.  Er du usikker på hvordan dette gjøres, kan du sende en mail tiltil Birger på

birgech@online.no

, så hjelper han deg med å legge deg inn i Golfbox.

Med hilsen

Turneringskomiteen