Siste nytt

Bedriftsserien: Storeslem til Aker Solution

Aker stilte med to lag i årets serie. Noe som resulterte i  seier i både pulje en og to. Og da blir vandrepokalen stående på Hovland – i hvertfall et år….

Ingen kunne hamle opp med Aker gutta dette året. Frank Torgersen(t.v.) og Glenn Olsen (ikke tilstede) vant pulje en. Gaute Fardal (t.h.) og Arve Jensen (ikke tilstede) vant klart pulje to.

Våre venner i Altifiber har vært det sterkeste laget i bedriftsserien de siste årene. Men denne gang måtte de se seg slått av Glenn og Frank på Aker. De spilte jevnt og godt i hele serien, og var det eneste laget som scoret over 20 poeng i hver kamp.

Men pulja var ualminnelig jevn. Og den ble avgjort i aller siste kamp. Da tapte Fardal Eiendom knepent for Jan Petersen. Hadde de i stedet vunne den kampen, hadde vandrepokalen havnet på Nyeveien. Frode og Jane var for øvrig de eneste som vant over Aker Solution….

I pulje to var Aker Solution suveren. Ubeseiret og med seriens høyeste score (26 poeng) betyr at Gaute og Arve vant svært fortjent. Hellvik Hus ble nest best i pulja.

EGK seniorene stilte sporty opp i pulje tre da et lag trakk seg rett før start. Edvard organiserte lag med «gamlegutta». Og det gjorde han på en slik måte at de likegodt vant pulja.  På plassene bak vinneren var det helt jevnt.

Se fullstendige resultater under….

På grunn av pandemien kom vi sent i gang med årets turnering.  Det ideelle ville vært å hatt noen flere lag med, slik at det ble litt flere kamper i en litt lengre sesong. Håper at både de som har vært med i år samt noen flere lag kan være med neste sesong….