Siste nytt

Sig.Halvorsenturnering i strålende vær!

I strålende solskinn ble den sjette Sig.Halvorsenturneringen på rad arrangert. Vinden var litt i spill de første 9 hullene, men på de siste 9 var det fantastiske forhold – rett og slett ingenting å klage på om ikke skåren ble helt slik en ønsket!

I dameklassen var det kun to deltakere, så dermed fikk begge premie. Karen Gajhede stakk av med førsteplassen, mens Kari Pettersen fikk 2.plassen.

I klassen for de med 18 i handikap og oppover, var det evigunge Åge Sørensen som vant. Han spilte til 37 poeng og vant dermed med to poeng på William Meyer som havnet på 2.plass, to poeng bak Åge. William hadde en god runde, og endte opp med 35 Stablefordpoeng.

I klassen for de under 18 i handikap ble det spilt netto slagspill, med fullt handikap. Her vant Svein Andreassen med 72 slag netto, to poeng foran Arve Jensen og Vegard Stapnes, som begge spilte til 74 slag netto. 2.premien gikk til Arve, grunnet lavere handikap enn Vegard.

Ingen klarte dessverre å sette ballen direkte i hullet fra utslag på hull 4. Dermed ble det ingen heldige vinnere av Hole In One-premien på 5.000,- kroner denne gangen.

På hull 6 var det closest to pin. Her var Sveinung Hetland den mest presise, og vant denne konkurransen med et slag som var drøye 6 meter fra hullet.

Alt i alt ble det en flott golfdag i Maurholen for de 22 frammøtte som deltok på turneringen.

Egersund Golfklubb takker vår gode sponsor, Sig.Halvorsen for bidraget i forhold til mange flotte premier!

For ytterligere resultater fra turneringen, sjekk Golfbox.