Siste nytt

50+ Jæren: Flott bane og sterke resultater…

Endelig kunne 50+ turneringen på Jæren arrangeres under perfekte forhold. Alle tidligere turneringer i regn og blåst ble glemt umiddelbart når banen og forholdene viste seg fra sin aller beste side lørdag.Og resultatene var deretter….

Selv om EGK spillerne ikke nådde helt til topps denne gangen, satte vi klubbrekord i lagkampen. 112 poeng på de tre beste (Åge 38, Mia 37 og Karl Magne 37) er en ualminnelig god score. Men Jæren GK presterte hele 132 poeng på sin hjemmebane, noe som er vanvittig rått!

I yngste dameklasse spilte Mia en bra runde uten stryk. En sterk birdie på hull sju bidro sterkt til den fine scoren. At det holdt «bare» til en fjerdeplass, viser hvor sterke resultater det var denne dagen.  Vinneren, Gro Vetrhus, vant denne klassen på utrolige 47 (!!) poeng.

Kari Pettersen fortsetter sin gode sesong, denne gang med 34 poeng. Jane Elizabeth og Karen fulgte bra opp tre poeng bak det, mens Marianne har hatt bedre runder før.

Det har også våre tre damer i den andre klassen. Astrid og Møyfrid hadde begge 28 poeng, med Hanna et par poeng bak.

I yngste herreklasse hadde Karl Magne Pettersen en flott runde. En sterk avslutning, blant annet med birdie på det lange hull 15, resulterte i 37 poeng. En sterk fjerdeplass sammen med Martin Tendenes som var tilbake i godt gammelt slag.

Vår bestemann denne gangen finner vi i eldste herreklasse. Som så ofte før gjorde Åge Sørensen det svært godt. En jevn og god runde, uten stryk, gav sterke 38 poeng. Åge er den av EGK erene som ligger best an i sammenlagten også.

50+ turneringene har blitt hyppige denne sesongen. Dette på grunn av koronautsettelsen. Det ser ikke ut som om det hemmer deltakelsen. Rekorddeltakelse over alt. Det betyr at en må være tidlig ute med påmeldingen hvis en vil sikre seg plass…

Neste turnering er på Preikestolen GK 28. juni , så Sola (Forus 11.7) og  Ogna 26. juli.