Siste nytt

Mer torsdagsgolf!

Da det har vært god deltakelse på de to første turneringene denne sesongen, har turneringskomiteen bestemt seg for å kjøre torsdagsgolf de kommende ukene også……

Mange flere medlemmer er hjemme denne sommeren, derfor kjører vi på, sier Svein Andreassen i turneringskomiteen. Håper mange slutter opp om denne uhøytidelige konkurransen. Det er bare å melde seg på i golfbox eller møte opp i god tid, sier han. Og god tid er senest 17.45, sidn det er shotgun start klokka 18.00.

Klarer Jone Jonsson tre på rad? Den ferske spilleren har vunnet begge de to første konkurransene denne sesongen. Sist torsdag med hele 25 poeng, etter blant annet en råsterk birdie på hull to…. En annen fersk spiller, Jarle Vassvik, fikk en sterk andreplass med gode 21 poeng. Sjefen selv, Bent Magne Andreassen pyntet også på handicapet, med 20 poeng og tredjeplass.

Møt opp til en kjekk runde på torsdag !