Siste nytt

50+: De tøffeste jentene er fra Egersund!

Preikestolen Golfbane er en utfordring av de store. Tung å gå og vanskelig å spille. I rekordvarmen lørdag var det mange som droppet ut, men ikke EGK jentene…..

 

Fire av fem damer i konkurransen var fra Egersund. Og de presterte bra. Best av alle denne gangen var Mia Hovland med gode 33 poeng. Et poeng foran Karen Gajhede, som gjorde nok en imponerende turnering. Kari Pettersen, med sin fjerdeplass, har hatt bedre runder før.

Sammenlagt i årets 50+ avanserte våre jenter på listen. Sålangt leder Mia den yngste klassen, med Kari på plassen bak og Karen på femteplass av 25 deltakere. Kjempegøy!

Seieren til Hanna Gudmundson i den andre klassen, gjorde også at hun bykset oppover på sammenlagtlisten. Av 23 spillere ligger hun nå på sjetteplass.

I herre klassen var det ikke fullt så gode plasseringer. Kjell Rune Pettersen var vår bestemann på 10. plass. Han kom i mål på gode 32 poeng på den vanskelige banen. Et poeng foran Olaf Hovland, og to foran nyinnmeldte EGKer , Steward Bårholm. Sammenlagt er Martin Tendenes, selv med en runde under pari, vår beste med en 12. plass av de 70 deltakerene.

Åge Sørensen spilte en ny god runde i den eldste herreklassen. Tredjeplass med 30 poeng i den sterke varmen er godkjent. Sammenlagt ligger Åge på en sterk andreplass.

Lagkampen er en konkurranse i konkurransen. De tre tellende fra EGK denne gangen var Mia (33), Karen og Kjell Rune (32). Sammenlagt ligger vi på en 5. plass. Jæren GK er suveren så langt.

Turneringene kommer kjapt fremover. Både Sola (Forus) og Ogna skal spilles i juli. Selv om det er mange som allerede er meldt på, er det fortsatt ledige plasser….