Siste nytt

Medal – nå også for de under 50!

“Hvorfor spiller ikke vi medal?” er et spørsmål som undertegnede og initiativtaker Ron Endresen har stilt seg flere ganger gjennom sesongen. Dagens versjon av medal spilles kun for dem over 50. Vi spurte litt rundt og fant ut at det var interesse for å gjøre et forsøk å starte opp for oss, under 50 også..

Ron Endresen

I og med at et en stor del av klubbens aktive medlemmer er over 50 år, er det nok lettere å dra i gang medal for dem. Vi har valgt å starte medal for de under 50, med noen forandringer. Seniormedal spilles idag på mandager og onsdager, mens vi ønsker å kun ha en dag i uken. Runden kan spilles når som helst, fra og med mandag til og med fredag. Dette kan gi ulemper for noen, og fordeler for andre, med tanke på været, men vi fant ut at det var slik det måtte gjøres for at flest mulig skulle få sjans til å delta. Man må bestemme seg før man slår ut, om denne runden skal være ukens medalrunde. Det er altså ikke mulig å spille flere runder på samme uke og levere inn den beste.

 

Det er lagt opp til at denne runden med medal for de under 50, spilles i en prøveperiode allerede fra denne uken (uke 32) til og med uke 39. Det vil da bli spilt totalt 8 runder i denne omgang, for å sjekke om det er interesse for spilleformen.

 

For de som ikke vet hva medal er så er det i dette tilfellet en slags turnering som spilles over 8 runder i denne omgang. Den er delt inn i 3 forskjellige kategorier, som kan gi ulike vinnere. Netto slag, antall putter og eclectic.

 

Netto slag; Man huller ut alle hullene, uansett hvor høy score man for på det enkelte hull. Når runden er ferdig, trekkes antall mottatte slag fra brutto score. 

 

Antall putter; Man teller antall putter man bruker totalt på hele runden.

 

Eclectic;Her er det om å gjøre å score lavest score pr hull gjennom hele sesongen. Det er den til enhver tid beste scoren pr hull som teller sammenlagt.

 

Litt praktisk informasjon:

  • Startkontigent pr runder er satt til kr 30,- og betales før runden starter.
  • Påmeldingsliste legges i klubbhus, der man skriver seg på før man går ut på runden.
  • Scorekort må være levert innen fredag kl 20.00
  •  Scorekort skal være tydelig utfylt, og fullstendig med dato og signatur fra markør.
  • Ferdig utfylt scorekort legges i klubbhuset, i kasse markert “Medal under 50”
  • Det spilles kun 9 hull.
  • Det er ikke tillatt å “gi putter” og det er heller ikke lov med mulligan!
  • Herrer spiller fra gul tee og damer spiller fra rød tee.

 

Spillere med over 36 i hcp er velkomne til å være med, men må delta på 36 i hcp.

 

Det vanker premier til første og andre plass innenfor hver av de tre kategoriene.

 

Dersom noe er uklart, eller noen har innspill for gjennomføring, ta kontakt med Ron på tlf: 47444474 eller Anders på tlf: 46798136.

Vi håper at flest mulig vil være med på denne kjekke turneringsformen!

PS! Golf er gøy!