Siste nytt

Jentetur sørover: Sosialt, kjekt og nyttig.

Damene i klubben har vært på tur. Med Mia i spissen satte tolv spreke EGK jenter kursen for Kvinesdal og Utsikten Golfpark. Vi har mottatt denne rapporten fra Mia.

Egersund Golfklubbs damer på tur.

En sosial og gøyal tur med 12 av golfklubbens damer er dessverre over….

Tror trygt vi kan si at samtlige fikk noe positivt ut av det.

Vi møttes lørdag morgen direkte på Utsikten Golfpark i et fantastisk sommervær, og alle var ivrig etter å komme i gang. Det var 2-manns scramble på programmet, og laguttak var foretatt på forhånd. Aud og Mia ble vinnere første dag med 86 slag og de var strålende fornøyd. Flere av de andre lå tett bak, det var bra score på de fleste.

Da Utsikten Hotell var fullbooket, hadde vi reservert på Rosfjord Fjordhotell i Lyngdal. Tjue minutter å kjøre var OK for alle. Dette hotellet kan virkelig anbefales! Flott beliggenhet, fine rom og høy standard på maten.

Vi samlet oss i baren umiddelbart etter ankomst for forfriskninger, og stemningen steg til de store høyder nokså raskt. Her ble det premieutdeling til vinnerene, samt sponsede premier som ble trukket ut på scorekortene til alle. Alle kom hjem med kjekke ting… ( Vi kalte oss Hellvik Hus Open Ladies, da mange ting var sponset derfra. Vi hadde mye moro med det.)

Etter en fantastisk 2 retters samlet vi oss igjen for skravling og hygge. Tror samtlige var slitne etter mange hyggelige opplevelser, så det ble ikke så sent i seng (i alle fall for noen).

Ny dag med flott frokost m/ matpakke.

Ivrige damer som sjekket ut så fort de kunne for å komme snarest mulig til banen igjen. Denne dagen skulle vi spille Stableford og vi trakk flighter random.

Flott dag igjen, men med mye varierende spill. (Vi var nok ikke helt konsentrerte…)

To av damene spilte imidlertid over evne. Irene slo til med fantastiske 41 poeng, noe som er utrolig bra på den banen.

Møyfrid spilte på 37 poeng, som jo også er kjempebra!!!

Disse to ble premiert ved bilene før avgang hjemover.

Vi gjerne applaudere vår mann i proshop, som la ned mye tid for at vi skulle få maks ut av dette. Det tror jeg i tillegg han fikk god uttelling på. Salget ble nok ekstra godt.

Takk for denne gang, det blir absolutt ikke siste dametur…

Mia Hovland.