Siste nytt

KLART FOR ÅRETS KLUBBMESTERSKAP!

Lørdag 26. og søndag 27.august arrangeres årets klubbmesterskap i Egersund Golfklubb.  Tittelforsvarere er Lars Tore Sviggum (Herrer), Eva Lindø (Senior damer), Martin Tendenes (Senior herrer) og Karl Erik Hegrestad (Junior herrer).

Nytt av året er veteranklasse for de spillerne som er over 65 år.  Turneringskomiteen håper mange veteraner vil bli med, både i dame- og i herreklassen!

Basert på tidligere års deltakelse, og slik vi ser medlemsmassen pr. nå, ser det ut til at det vil bli kjempet om klubbmestertittelen i følgende klasser:

  • Klasse «Herrer», som spiller fra HVIT tee, og som spiller brutto slagspill over 36 hull, fordelt på 18 hull lørdag og 18 hull søndag.
  • Klasse «Senior Dame», som spiller fra RØD tee, og som spiller brutto slagspill over 36 hull, fordelt på 18 hull lørdag og 18 hull søndag.
  • Klasse «Senior Herre» som spiller fra GUL tee, og som spiller brutto slagspill over 36 hull, fordelt på 18 hull lørdag og 18 hull søndag.
  • Klasse «Veteran Herrer» som spiller fra GUL tee, og som spiller brutto slagspill over 18 hull, der 18 hull spilles søndag.
  • Klasse «Veteran Dame» som spiller fra RØD tee, og som spiller brutto slagspill over 18 hull, der 18 hull spilles på søndag
  • Klasse «Junior Herre» som spiller fra GUL tee, og som spiller brutto slagspill over 18 hull, der 18 hull spills søndag.

Det spilles brutto slagspill uten handikapp i alle klasser.  Dersom en spiller ønsker å spille i en «høyere» klasse enn i den en naturlig faller inn under ved registrering i Golfbox, må dette meldes turneringsleder i egen mail. (Det kan være i tilfeller der eksempelvis en mann over 50 år ønsker å spille i klasse «Herre» istedenfor i klasse «Herre senior»)

For å bli klubbmester må det minimum være tre spillere i den klassen som spilles.  Dersom det er færre en tre spillere i en klasse, vil spillere i klassen bli slått sammen med den klassen som det er naturlig å innlemme disse spillerne i. (Det kan f.eks være at det i klasse «Veteran Herre» blir påmeldt to deltakere.  Da vil disse to spillerne bli tilbudt å spille i den klassen som vil være «nærmest», nemlig i klassen «Senior herre»)

Det vil bli spilt kontinuerlig start fra hull 1 på lørdag fra klokka 10:00.  Søndag vil det bli spilt med shutgun-start klokka 10:00.  Dette slik at flest mulig kan være med å hedre klubbmesterne i en seremoni som avholdes på terrassen utenfor klubbhuset, umiddelbart etter at turneringen er ferdig.

Egersund Golfklubb og turneringskomiteen håper at MANGE av klubbens spillere – i alle aldre, stiller opp og spiller Klubbmesterskapet i 2017!

Påmelding er åpen i Golfbox