Siste nytt

Sammenlagt 50+: Lagkampen røk – men i dameklassen er vi best!

Vi hadde klar målsetting om å bli beste Rogalandsklubb også i år, men klarte det bare nesten… Men rivalene Ogna og Jæren ble i hvertfall beseiret.

La oss ta det beste først. Med seieren i finalen vant Astrid Robertson suverent sammenlagt. Nesten 50 damer har vært med på en eller flere av årets 8 turneringer. Som kjent er det de fire beste som teller sammenlagt. Og her har Astrid vært helt suveren. To seire og to andreplasser. Det er bare å gratulere!!

Møyfrid Hellvik kom på en hederlig femteplass. Veldig bra, da hun ikke hadde mulighet til å være med de to siste konkurransene. Hvis ikke ferien hadde vært bestilt for lenge siden, hadde nok Møyfrid kjempet om pallplass…

Jane Elizabeth Fardal gjorde et hopp oppover på lista og fikk en flott sjetteplass, en plass foran Marianne Gravdal.

IMG_1473

I herreklassen ble Leif Sigurd Fisketjøn beste EGK er, med en andreplass. Han deltok ikke på finalen og var nær på å vinne hele turneringen. Torgeir Tunge fra Stavanger måtte bli minst nummer to i finalen for å gå forbi sammenlagt. Han ble nummer to og vant en fortjent seier. Kjell Iversen kom på en fin femteplass, også han uten finaledeltakelse. Martin Tendenes ble med sin 9. plass den tredje beste EGK er. Godt over 100 deltakere har deltatt i herreklasse.

Det er mange gode golfere som er med i denne turneringen, noe som viser godt igjen i bruttoklassen. Det er ganske uvanlig at bruttovinneren også vinner stableforden. Det gjorde Torgeir Tunge i år. Meget sterkt. Kjell Iversen var vår beste på en niendeplassen, med Martin Tendenes på plassen bak.

Og så var det lagkampen da. I fjor ble vi vinner av den etter en flott sluttspurt. I år ble det andreplassen, slått av Sandnes GK. Vi var bedre enn de på fem av de åtte rundene, men de vant med klar margin på de tre andre rundene. Vi har likevel god grunn til å være fornøyd med sesongen. Av de ti klubbene som deltok, var det en soleklar andreplass, over 50 poeng foran Jæren og 86 (!) poeng foran Ogna.

Det er god grunn til å berømme deltakerne fra Egersund GK. Vi er den klubben som har stilt flest deltakere på de aller fleste turneringene.

Denne turneringen har funnet sin form og er blitt veldig populær. Neste år er det nye muligheter…