Siste nytt

Hole In One: Endelig kom årets første….

På onsdag skjedde det.  På hull 6,  i et  flott spillevær.  Og det av en golfer som fikk sin andre Hole In One i karrieren….

Marianne Gravdal var storfornøyd onsdag kveld. Hun hadde funnet frem sin gamle driver, som hadde vært parkert en stund, og fikk årets treff. Ballen landet halvannen meter fra hullet og trillet fint oppi. Og dermed var årets første HIO et faktum. Vi kan bare gratulere.

Marianne Gravdal
Marianne Gravdal

Marianne har nå klart den bragden to ganger. Første gangen var i Egypt for fem år siden. Tilbake til onsdagens runde… Marianne hadde forståelse av at en måtte gå 18 hull for å få godkjent en HIO. Derfor fikk hun med seg markøren, Laila Nærland, med på ni ekstra hull. Og det ble ganske mørkt før de ble ferdige….
Imidlertid er det mange år siden den regelen ble endret. Nå får du (selvfølgelig) registrert en slik begivenhet også på 9 hull.
Det hører med til historien at Marianne spilte seniormedal denne kvelden. Det betyr at dette slaget gjorde særdeles godt på electicen…..