Siste nytt

50+ finale: Astrid og EGK jentene tok storeslem!

Astrid Roberton gjorde akkurat det som alle håpet på: Vant på hjemmebanen og sikret sammenlagtseieren. Og etter henne fulgte ytterligere tre EGK ere på resultatlisten…

I et nydelig sensommervær, og en bane det var stas å presentere for alle de tilreisende, var det en fornøyelse å arrangere finalen dette året. Og hjemmelagets spillere gjorde sine saker godt.

Spesielt damene som spilte oppsiktsvekkende godt. Astrid er allerede nevnt. Hun gikk en flott 99 runde og kapret gode 34 poeng. Som holdt til seier. Poenget bak var Jane Elizabeth Fardal. Rett fra treningsleir «hjemme» i Belfast.  Jane  har hatt en flott fremgang denne sesongen.

Og ikke nok med det… Marianne Gravdal på tredje og Mia Hovland på fjerde, sørget for total EGK dominans. Mia hadde for øvrig, med sine 97 slag, beste bruttoresultatet. Er det rart vi er stolte av damene våre…

Bilde 50+

I herreklassen glimtet  Arne Gudmundson til. En kjemperunde på 35 poeng var rett og slett imponerende. Det gav en pen tredjeplass i det sterke feltet. Bare et poeng bak vinneren, Kjell Stølen. Egersunder det også, men han representerer Ogna. Gratulerer Arne. Dette var kjekt.

Poenget bak Arne på resultatlisten finner vi Olav Vølstad. Den  «gamle» landslagspilleren i volleyball tok frem «best når det gjelder» . Han spilte en fantastisk første ni, men hadde noen irriterende stryk både på hull 11 og 12. Med normal uttelling der, Olav…

Martin Tendenes er en jevn og god poengplukker for EGK. Denne gangen 33 poeng og den treje beste EGK er, på 8. plass. For øvrig samme poeng som Åge Sørensen, på plassen bak.

I bruttoklassen er det sjelden våre spillere når helt opp. Denne gangen fikk vi en tredjeplass ved Roger Iversens gode 79 runde.

Arrangementet  ble avviklet forbilledlig. Vel blåst.