Siste nytt

Sebo Eiendom 50+: Vakkert i sjøkanten ved Tungenes fyr!

Turneringene kommer kjapt i 50+ nå. Lørdag var det på Randaberg i et strålende vær. Banen og idyllen ved sjøkanten var fantastisk i finværet. Det samme kan vel ikke sies om spillet til EGK erene…

Unntaket var Mia Hovland. Etter en jevn og god runde havnet hun på 33 poeng. Noe som gav en andreplass i den yngste dameklassen. Bare et fattig poeng fra seieren. Marianne Gravdal spilte under pari, men havnet på en sjetteplass. Begge disse venninnene ligger i teten sammenlagt så langt i årets sammenlagt konkurranse. I skrivende stund er ikke sammenlagt listen klar, men det er kun i denne klassen våre spillere ligger så godt an.

Vi hadde så få deltakere på Randaberg lørdag at lagkampen var i fare. Heldigvis stilte Janet og Bob Eaton sporty opp i siste liten. Janet spilte til 27 poeng  ( 5. plass i eldste dameklasse) og fikk dermed tellende resultat i lagkampen. Sammen med Mia og Leif Sigurd sine poeng.

Janet og Bob Eaton

I herreklassen hadde verken Leif Sigurd (yngste klasse) eller Bob (eldste klasse) resultater som er verdt å skrive om. Egersunderen Glenn Olsen, som spiller for Ogna, ledet sammenlagten i yngste herreklasse. Han hadde absolutt ikke noen heldig dag han heller. Trøsten får være at det er bare de fire beste konkurransene som teller i sammendraget. Har du spilt flere enn fire kan man stryke de dårligste…

Både Mia og Glenn ligger i tet i hver sin klasse sammenlagt etter fem konkurranser denne sesongen.

Vi ledet lagkampen sammenlagt før Randaberg turneringen. Det var mange gode score fra våre konkurrenter, noe som betyr at EGK ramlet nedover på listen.

Det er fire konkurranser igjen, den første allerede på Sandnes lørdag. Da er det mange EGKere påmeldt. Kanskje kan vi starte klatringen igjen ?