Siste nytt

Seniormedal: Yess! Det ble deltakerrekord!

Og dermed var årets seniormedal over. Og det endte med at høstmedalen satte suveren deltakerrekord. Hele 54 spillere deltok på en eller flere spilledager…

Bjørn Gunnar Hammersmark ble vinneren av høstmedalen. Han hadde en kjemperunde på sterke 30 slag netto.  Han har vært svært så ujevn i denne medalrunden, men beviste  at han holder et godt toppnivå… Veteraner som Kjell Iversen og Åge Sørensen fulgte på plassene bak, to slag mer. På 32 slag endte for øvrig hele sju spillere.

IMG_0401 (1)

 

På eclecticen  ble det også en flott rekord. For første gang ble det registrert en Hole In One i denne konkurransen. Vi har gratulert Marianne før, og gjør det gjerne igjen…

IMG_0632

Vinner av eclecticen ble »evigunge» Leif Skandsen. Imponerende 31 slag, med birdier på de fire første hullene.  Torbjørn Lunde to slag etter på en fin andreplass. Fire spillere deler tredjeplassen.

I puttekonkurransen var det hele fire spillere som delte seieren med bare 12 putter. Torbjørn Lunde, Mia og Olaf Hovland og Erik Hellvik. (Erik er alltid i toppen av lista på medal. Alltid!!)

Før høstens runde hadde vi et mål om å få minst 50 deltakere. Det ble klart med god margin. Betyr det at en kan håpe på 60 deltakere til våren??

 

Fullstendige  resultater: Les her: Medal 2016